Word vriend van het Leiderdorps Weekblad

n Klik op de doneerknop en blijf ook in de toekomst goed geïnformeerd

redactie n De mensen die zorg dragen voor de gezondheid van ons allemaal verdienen in deze tijden van corona de meeste steun en aandacht. Zoals artsen, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers. Deze mensen redden levens met hun werk.

Uitgeverij Verhagen, de uitgever van het Leiderdorps Weekblad, brengt lokale kranten en nieuwswebsites uit. Daarmee redden wij geen levens. Wat wij wel doen, is u als lezer van betrouwbare informatie voorzien over de genomen maatregelen en vertellen welke impact deze hebben op het leven in Leiderdorp. De andere kant van de crisis is dat juist nu de hulpvaardigheid en creativiteit van de mens naar boven komt. Ook dat proberen wij te stimuleren via onze media. We gaan tot het uiterste om binnen de mogelijkheden die wij hebben, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

Dat doen wij door de krant gratis huis-aan-huis te bezorgen, te zorgen dat hij op veel plekken af te halen is en de inhoud van de websites gratis ter beschikking te stellen. Ons uitgangspunt is dat het lokale nieuws beschikbaar is voor iedereen.

Vanzelfsprekend kost het uitgeven van deze lokale media wel geld. Journalistiek is niet gratis, evenmin als het drukken en verspreiden van de krant. Dat wordt normaal gesproken volledig gefinancierd met advertenties van met name lokale ondernemers. Deze inkomsten vallen nu echter grotendeels weg, omdat onze adverteerders ook hard worden getroffen door de coronacrisis.


Ons uitgangspunt is dat het lokale nieuws beschikbaar is voor iedereen

Om de krant uit kunnen blijven geven, is steun nu noodzakelijk. Daarom hopen wij een beroep op u te mogen doen. Elke bijdrage is welkom. In ruil daarvoor blijven wij onze uiterste best doen u op de hoogte te houden van wat in de omgeving speelt. Nu, maar ook na de coronacrisis. Mogen wij op u rekenen?

U kunt ons steunen door op de website van onze krant, www.leiderdorpsweekblad.nl, in de menubalk de knop ‘Vriend worden’ aan te klikken en één van de mogelijkheden te kiezen. Wij zijn u daar zeer erkentelijk voor.

Zie ook pagina 3.