Tijden van corona

        Lezers vertellen

Verrassing

Op zaterdag 4 april werden alle bewoners van het seniorencomplex aan de Blóemendaalselaan verast met een mandje met inhoud om ook in deze moeilijke tijd goede moed te houden. Op initiatief van een van de bewoners, de heer Honsbeek, die met medewerking van zijn zoon en schoondochter dit idee hebben bedacht. Met zeer gewaardeerde medewerking van diverse sponsors zoals Druckersfonds en de Sligro uit Leiden, Een ons Geluk, het Bloemenhofje en Bakkerij Tijsterman uit Voorschoten en Atrium Sport was het mogelijk dit idee tot uitvoering te brengen.

In deze, ook voor ouderen, zeer moeilijke tijd was dit voor de bewoners een complete verassing. Zoiets doet een mens goed,en wij weten zeker dat wij namens alle bewoners spreken als wij zeggen: heeeeel hartelijk dank.


        Rob en Sonja,                         Bloemendaalselaan 9


Kerkdiensten

Thuisluisteren n De maatregelen om het coronavirus in te dammen, betekenen dat er tot 1 juni geen kerkdiensten bezocht kunnen worden. Enkele kerken in Leiderdorp hebben aangegeven dat hun zondagdiensten thuis te zien of te beluisteren zijn:

• Protestantse Gemeente te Leiderdorp, zondag 10.00 uur, te beluisteren via kerkomroep.nl (zoeken op Scheppingskerk Leiderdorp).

• Nieuw-Apostolische Kerk, vrijdag 10 april 20.00 uur en zondag 12 april 10.00 uur, te volgen via de website www.nak-live.nl.

• Gereformeerde Gemeente Leiderdorp, zondag 10.00 uur, te beluisteren via de kerktelefoon, de website ggleiderdorp.nl of de scanner.

• De Power City Church, zondag 10.00 uur, te volgen via www.facebook.com/PowerCityLeiderdorp/videos.