Muzikaal Tuynieren

Muziek n Het jazzkwintet Stringed Up komt zondagmiddag 23 februari 'Muzikaal Tuynieren' in café-restaurant De Hollandsche Tuyn aan de Hoofdstraat 24 in Leiderdorp. De toegang tot dit informele concert is gratis.

Stringed Up creëert een ontspannen jazzy sfeer met een mix van swing, bossa nova en gypsy jazz. Met vier snaarinstrumenten (viool, twee gitaren en contrabas) en een zangeres zorgt de band voor een mooie middag waar Amerikaanse jazz standards, Braziliaanse klanken en de muziek van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli elkaar afwisselen. Stringed up bestaat uit Pauline de Heer (zang), Arjen Holtzer (viool), Eldert Both (gitaar), Ivo Verberk (gitaar) en Stefan Boeters (contrabas).

De Muzikaal Tuynieren-middag is van 16.00 tot 18.00 uur. Wie na afloop wil blijven eten, kan een keuze maken uit het á la carte menu of kiezen voor het seizoensmenu. Het belooft weer erg druk te worden, dus reserveren is gewenst via tel. (071) 541 14 64.


Bingo-avond

Zijlkwartier n Op vrijdagavond 21 februari organiseert Buurtvereniging Zijlkwartier een bingo-avond in het buurtcentrum aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. Er worden tien rondes gespeeld waarin per ronde drie mooie en praktische prijzen te winnen zijn. De laatste ronde is een superronde met waardebonnen.

Deelname kost € 15,00 voor de tien rondes. De organisatie probeert ook degenen die niets gewonnen hebben met de bingo naar huis te laten gaan met een troostprijsje, via een trekking uit een aantal opgehaalde bingokaarten. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 23.00 uur waarna er nog tijd is om een uurtje na te praten.

Op deze avond zijn ook loten te koopvoor mooie prijzen. Aan het eind van de avond is de trekking.


Rommelmarkt spullen gezocht

oproep n Zondag 3 mei is er weer rommelmarkt bij de Leiderdorpse show- en marchingband Tamarco. Wie nog verkoopbare spullen heeft en die wil doneren, kan ze op woensdagavond tussen 18.30 uur en 22.00 uur brengen naar het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b. Bel voor meer informatie naar 06 22681341 (na 16.00 uur).