Afbeelding
Foto:

AGENDA Filmhuis Leiderdorp

Donderdag, 6 februari, 20.00 uur

ROCKETMAN

'Rocketman' vertelt het ware verhaal van de Britse popster Elton John die uitgroeide tot een wereldberoemde superster.

Donderdag 20 februari, 14.00 uur

TESTAMENT OF YOUTH

De ontstuitbare Vera overwint de vooroordelen van haar familie en woonplaats om een beurs te bemachtigen voor de Universiteit Oxford. Ze wordt verliefd op Ronald Leighton, de briljante vriend van haar broer, wanneer ze beiden naar de universiteit gaan om hun literaire dromen na te streven. Maar de eerste Wereldoorlog dreigt uit te breken en de jongens vertrekken naar het front.

Donderdag 5 maart, 20.00 uur

THE WIFE

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Zij heeft altijd zijn ontrouw en excuses met gratie en humor genegeerd. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen. Joan heeft bijna haar breekpunt bereikt. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe's Nobelprijs 'Literatuur' confronteert ze hem met het offer van haar leven en het geheim van zijn carrière.

Donderdag 19 maart, 14.00 uur

MANCHESTER BY THE SEA

Na het plotseling overlijden van zijn oudere broer wordt Lee Chandler aangesteld als voogd voor diens zoon. Lee keert terug naar zijn geboortedorp om voor hem te zorgen. Daar moet hij om zien te gaan met zowel zijn ex-vrouw Randi als de gemeenschap van North Shore.

Plaats: Scheppingskerk, Van Poelgeestlaan 2 in Leiderdorp. Ringleiding aanwezig. Toegang: € 7,50 Donateurs: € 5,00. Betaling contant en gepast aan de zaal. Reserveren via e-mail reserveren@filmhuisleiderdorp.nl of de website www.filmhuisleiderdorp.nl