Glenn van der Fits kreeg de LOV-trompet uit handen van Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. Rechts op de foto presentator Rudo Slappendel. | Foto: Fotografie Lavinia
Glenn van der Fits kreeg de LOV-trompet uit handen van Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. Rechts op de foto presentator Rudo Slappendel. | Foto: Fotografie Lavinia Foto:

Prijzen voor topondernemers

VERVOLG VAN VOORPAGINA


Kapper Jeroen de Vink mag zich twee jaar lang de beste ondernemer van de gemeente noemen dankzij de steun van zijn vele fans. Vanaf eind november tot en met 30 januari 18.00 uur kon het publiek online stemmen. De Vink kreeg 29 procent van de in totaal 1.600 uitgebrachte stemmen. Dat was ruim genoeg was om aan kop te eindigen bij de strijd om de publieksprijs, die hij kreeg uit handen van wethouder Willem Joosten van economische zaken.

De vakjury koos voor Den Elzen Schoenmode dat enkele jaren geleden vanuit de Kopermolen in Leiden is verhuisd naar Leiderdorp. De jury had het niet makkelijk gehad, zei advocate Lorien de Roode, de beoogde nieuwe voorzitter van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging die de prijs mocht overhandigen. "Eigenlijk verdienen alle genomineerden de prijs. Wat ze gemeen hebben is deskundigheid en passie."

Die andere genomineerden waren Bodytec Leiderdorp, Grand Café Hofplein en De Vries Tweewielers.


LOV trompet

Voor de vierde keer werd donderdagavond ook de LOV-trompet uitgereikt, een prijs voor de meest veelbelovende starter. Die ging naar Glenn van der Fits van Fitsynergy, een in Leiderdorp gevestigd maar landelijk opererend bedrijf dat zich op het snijvlak beweegt van sport, health en wellness. Fitsynergy houdt zich vooralsnog vooral bezig met de verkoop van hoge kwaliteit magnesium producten die helpen bij het herstel van het lichaam na inspanningen.


De wedstrijd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijzen (LOP) wordt om het jaar georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging en de gemeente Leiderdorp.

De uitreiking van de LOP is komende zaterdag en zondag om 10.00, 14.00, 20.00 en 23.00 uur in de herhaling te zien op Unity.NU, Kanaal 40 (Ziggo) of Kanaal 1412 (KPN/XS4ALL).


Coupeuse in Ruilwinkel Leiderdorp

naaiwerk n Woensdag 12 februari is een coupeuse aanwezig in de Ruilwinkel Leiderdorp. Zij kan tegen inlevering van punten kleine naaiklusjes doen. Wie zich aanmeldt bij de Ruilwinkel krijgt direct tien punten, dus ook wie nog nooit geweest is, kan een klusje laten voeren.

Er zijn extra stellingen geplaatst in de Ruilwinkel en meer spullen om uit te kiezen, dus neem eens een kijkje op woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur of kom een kopje thee/koffie drinken. De Ruilwinkel is gevestigd in gebouw De Buit aan de Buitenhoflaan 1 (ingang aan de zijkant).