Wijkactie GroenLinks

zwerfafval n Supermarkt Hoog-vliet in de Leiderdorpse wijk Leyhof staat centraal tijdens de wijkactie die GroenLinks zaterdag 1 februari houdt. Omwonenden droegen deze drukbezochte plek aan, omdat er regelmatig zwerfafval rond de winkel te vinden is.

Vanaf 11.15 uur zijn gemeenteraadsleden en vrijwilligers van GroenLinks aanwezig om afval te prikken en met belangstellenden van gedachten te wisselen.

Wie een woonwijk wil voordragen voor een volgende wijkactie kan contact opnemen met fractie-assistent Tim Brouwer de Koning (e-mail tim.ank.bdk@ziggo.nl of telefoon 06-38030152).


Borrel 'ZonderValentijn'

uitnodiging n Op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, is er een ZonderValentijnborrel van 20.00 tot 22.30 uur bij Brasserie Park. Iedereen uit de regio die geen eigen Valentijn heeft, is welkom.

De ZonderValentijnborrel is de opvolger van de ValentijnVerlorenborrel, die speciaal bedoeld was voor weduwnaars en weduwen. Nu kunnen ook de vele koffie-inlopers, die elke maand (op de eerste zondag) naar de koffie-inloop bij La Place komen, meeborrelen. Op de informele ZonderValentijnborrel word je bij de ingang begroet. Bijna iedereen is alleen, dus kom gezellig langs om te proosten op het leven. Voor info: tel. (071) 589 65 51.


Klaverjassen

kaarten n Marchingband Tamarco organiseert vrijdag 31 januari een koppelklaverjasavond in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Aanvang 20.00 uur, inleggeld 6 euro per koppel. Voor wie alleen is wordt een kaartmaatje gezocht.


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nl. Het Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook