Actieve leden welkom bij HBOL

oproep n Het nieuwe bestuur van de Huurders Belangen Organisatie Leiderdorp (HBOL) is op zoek naar huurders die zich willen inzetten om de belangen van alle huurders bij Rijnhart Wonen in Leiderdorp te behartigen. Er is plek voor commissieleden, adviserende leden, ondersteunende leden en ook bestuursleden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website www.hbol.nl.

De HBOL heeft een roerig jaar achter de rug. De vorige bestuursleden hebben het afgelopen jaar veel strubbelingen gehad met Rijnhart Wonen. Door deze geschillen is het contact met Rijnhart Wonen minimaal geweest. Afgelopen najaar zijn de vorige bestuursleden afgetreden en hebben de leden, in een extra ledenvergadering, een nieuw bestuur gekozen dat de draad weer vol goede moed oppakt.


Hersenstichting zoekt collectanten

Oproep n Van 27 januari tot en met 1 februari 2020 wordt de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Er zijn nog mensen nodig die in Leiderdorp willen collecteren in enkele straten tussen de Van Diepeningenlaan en de Oude Rijn en in het Zijlkwartier. Belangstellenden kunnen zich opgeven opgeven bij de wijk-coördinator Albert Stegeman, tel. 06-13095258 of via www.hersenstichting.nl.

.