Afbeelding
Foto: M. Muller

Bingo-avond

Zijlkwartier n Op vrijdagavond 17 januari organiseert Buurtvereniging Zijlkwartier een bingo-avond in het buurtcentrum aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. Er worden tien rondes gespeeld waarin per ronde drie mooie en praktische prijzen te winnen zijn. De laatste ronde is een superronde met waardebonnen.

Deelname kost € 15,00 voor de tien rondes. De organisatie probeert ook degenen die niets gewonnen hebben met de bingo naar huis te laten gaan met een troostprijsje, via een trekking uit een aantal opgehaalde bingokaarten. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 23.00 uur waarna er nog tijd is om een uurtje na te praten.


Lampionnen-optocht sluit feestmaand af

STOET De bewoners van Nieuw Buitenzorg, een woonzorglocatie voor mensen met een ernstige meervoudige beperking in Leiderdorp, lieten zich niet afschrikken door het druilerige weer. Ze genoten juist van de sensatie van weer en wind tijdens de lampionnentocht op 9 januari. De tocht was de afsluiting van een feestmaand gevuld met extra activiteiten. In een vrolijke stoet werd gelopen van de locatie op de Merelstraat naar de locatie op de Simon Ouwerkerstraat. Hier werd afgesloten met een lekker kom snert in de gezellige binnentuin.

Een tocht als deze is alleen mogelijk dankzij alle ouders en vrijwilligers die komen helpen om de bewoners te rijden. | Foto: M. Muller


Succesvolle kinderdisco

ZIJLKWARTIER Voor de eerste keer organiseerde DJ dejord samen met ASV Evenementen en Buurtvereniging Zijlkwartier vrijdag 10 januari een kinderdisco in het wijkgebouw van de buurtvereniging aan de Van der Marckstraat in Leiderdorp. Het werd een groot succes met 73 kinderen die zich lekker uitleefden op de dansvloer. Zeker voor herhaling vatbaar! Op de foto DJ dejord met enkele jonge bezoekers. | Foto: J.P. Kranenburg


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nl. Het Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook.

Afbeelding