Leythenrode zoekt vrijwilligers

Oproep n Verpleeghuis Leythenrode aan de Hoogmadeseweg 55 in Leiderdorp heeft vrijwilligers nodig.

Dagelijks is er in groepsverband en/of per afdeling een groot en divers activiteiten aanbod waaraan de bewoners van het verpleeghuis deel kunnen nemen. De rol van een vrijwilliger is daarbij heel belangrijk. Het bieden van een luisterend oor, een praatje maken en het geven van ondersteuning zijn van grote meerwaarde voor de bewoners. Dit gebeurt onder meer tijdens activiteiten als schilderen, wandelen, bewegen, training van het geheugen en zingen. Maar voor wie dat liever wil is het ook mogelijk een één-op-één contact met een van de bewoners aan te gaan.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Wim van Polanen via tel. (071) 5817879 of e-mail wpolanen@alrijne.nl en een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.


Hulp bij reparatie spullen

repaircafé n Woensdagmiddag 15 januari van half 2 tot half 4 vindt weer een Repair Café plaats bij activiteitencentrum Gading aan Griffioen 15 in Leiderdorp. Reparatie-experts staan dan klaar dan te helpen bij het herstel van bijvoorbeeld elektrische apparaten, kleding, fietsen, meubels, speelgoed, servies, rollators en rolstoelen. Gereedschap en basismaterialen zijn aanwezig. Het werk van Repair Café Leiderdorp is gratis maar donaties zijn welkom.


Klaverjassen

Kaarten n Marchingband Tamarco organiseert zondag 19 januari een koppelklaverjasmiddag in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp.

Aanvang 14.00 uur. Inleggeld € 6.00 per koppel. Voor wie alleen is wordt een kaartmaatje gezocht.