Eind januari werden er in totaal 16 cheques uitgereikt met een totaalbedrag van €19.390,-. Aan het einde van de avond werden alle blije winnaars met cheques en bloemen op de foto gezet.
Eind januari werden er in totaal 16 cheques uitgereikt met een totaalbedrag van €19.390,-. Aan het einde van de avond werden alle blije winnaars met cheques en bloemen op de foto gezet. Foto:

Kassa voor Leiderdorpse organisaties

Zestien Leiderdorpse maatschappelijke organisaties en verenigingen kregen dankzij het Rabobank Wensenfonds een financiële steun in de rug. De cheques, bij elkaar ter waarde van ruim 19.000 euro, werden uitgereikt op 30 januari in het clubhuis van RCL tijdens een speciale avond voor de Leiderdorpse klanten van de Rabobank Leiden-Katwijk. De gelukkigen waren: theatergroep Fields of Wonder, Ouderzorg Leiderdorp, het Leiderdorps Museum, de St. Natuurspeeltuin, roeivereniging Asopos de Vliet, IJssport Leiderdorp, de Leiderdorpse Reddingsbrigade, Stichting Bloemerd O.G. en Sport, korfbalvereniging Velocitas, Stichting Hart voor Leiderdorp, Ruitervereniging Liethorp, hockeyclub Alecto, volleybalvereniging Leython DC, Marchingband Tamarco en St. Schooltuinen Leiderdorp.