Klaverjassen bij De Troeftrekkers

Kaarten n Op dinsdag 7 januari 2020 start de Leiderdorpse klaverjasvereniging De Troeftrekkers haar jaarlijkse klaverjascompetitie. Er is nog plaats voor nieuwe leden.

De troeftrekkers is een kleine kaartclub met 36 leden in de leeftijd van 55+. Jaarlijks worden vier competities van tien speelavonden georganiseerd, daarnaast zijn er nog een Paas- en een Kerstdrive met verplicht gaan.

De leden van De Troefrekkers zijn elke dinsdagavond om 19.45 uur in de kantine van sporthal De Bloemerd aanwezig om daar een gezellig avondje te kaarten. Dat gebeurt individueel volgens het Rotterdams systeem. De punten zijn niet geheel onbelangrijk, maar een goede sfeer is belangrijker.

Wie wil kennismaken met de club, is welkom om vrijblijvend twee avonden mee te kaarten en de sfeer te proeven. Neem voor meer informatie contact op met voorzitter Cor Tol via tel. (071) 5892491 of secretaris Joop Overdijk via tel. (071) 5768113.


Gomarus wordt De Bron

Naamsverandering n De Gomarusschool is al bijna vijftig jaar een bekende naam in Leiderdorp. Vanaf het nieuwe kalenderjaar, 2020, komt hier verandering in. De basisschool aan de Vronkenlaan krijgt namelijk een nieuwe naam: Basisschool De Bron.

Op woensdagavond 8 januari onthult burgemeester Laila Driessen het nieuwe schoollogo tijdens een feestelijke moment voor genodigden.

Basisschool De Bron houdt zaterdag 15 februari een open dag waar belangstellenden een indruk kunnen krijgen van het onderwijs dat op deze school gegeven wordt. Zie ook de website www.debronleiderdorp.nl.


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online:

www.leiderdorpsweekblad.nl