Vier dagen genieten van Kerstafette

evenement n Het wordt vier dagen genieten van de donkere dagen voor kerstmis. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 december vindt in Leiderdorp de vierde editie plaats van de Kerstafette. Met kerstmarkten, muziek en dans, en activiteiten voor jong en oud op verschillende locaties in het dorp. Op de website kerstafette.nl is het volledige programma te vinden.

Nieuw dit jaar is de Grote Kerstshow met dansgroepen en koren op zaterdagavond 14 december in het RCL clubgebouw. Hiervoor kunnen nu al tickets gekocht worden bij Sport2000 in winkelcentrum Winkelhof en bij Incluzio Leiderdorp in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110. Wie alleen bij het voorprogramma met optredens van jongere kinderen wil zijn (19.00 – 20.00 uur) betaalt 2,50 euro. Tickets voor de hele feestavond, die duurt tot 23.00 uur, kosten 5 euro.

Ook nieuw is het lunchbuffet voor ouderen, omlijst met live muziek, op zondag 15 december. Alle senioren kunnen hierbij aanschuiven, kaartjes zijn af te halen bij de balie van Incluzio Leiderdorp.

Volgende week in deze krant meer over de Kerstafette 2019 die wordt georganiseerd door een gelegenheidscollectief van Leiderdorpse verenigingen, maatschappelijke instellingen en stichtingen met behulp van een groot aantal vrijwilligers.