Alle genomineerden bij elkaar. | Foto: Rudeboy Media
Alle genomineerden bij elkaar. | Foto: Rudeboy Media Foto: Rudeboy Media

Genomineerden Leiderdorpse Ondernemersprijs zijn bekend

wedstrijd n Bodytec Leiderdorp, Jeroen de Vink Hairstudio & Visagie, Den Elzen Schoenmode, Grand Café Hofplein en De Vries Tweewielers zijn genomineerd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2020.

Tijdens de netwerkbijeenkomst van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) op woensdagavond 27 november in winkelcentrum Winkelhof maakte Sinterklaas de namen van de kanshebbers voor de tweejaarlijkse prijs in dichtvorm bekend. Wie de winnaar wordt, zal blijken op donderdag 30 januari 2020 tijdens een feestelijke uitreikingsavond in het Leiderdorpse gemeentehuis.

Publieksprijs

De komende tijd gaat de vakjury op bezoek bij de genomineerden, om vervolgens een winnaar te kiezen. Op de uitreikingsavond wordt er ook een publieksprijs uitgereikt, daarvoor kan tot en met 30 januari 2020 gestemd worden via www.leiderdorpseondernemersprijs.nl.

De wedstrijd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt om het jaar georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging en de gemeente Leiderdorp. In 2018 werd Sportcentrum van Houdt door de jury uitverkoren als winnaar, de publieksprijs ging toen naar dansschool Rode Sneakerz en Bel Air Diner kreeg de LOV-trompet, een aanmoedigingsprijs voor nieuwe ondernemers in het dorp.


Rabobank Van Diepeningenlaan gaat sluiten

servicepunt n Het filiaal van de Rabobank aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp gaat dicht in het tweede kwartaal van 2020. De Rabobank is nog op zoek naar een locatie voor de vestiging van een servicepunt. Kanshebbers daarvoor zijn het gemeentehuis en De Sterrentuin.

Directievoorzitter Erik Versnel van de Rabobank Leiden-Katwijk kondigde de sluiting aan tijdens De Avond van Leiderdorp, de klantenavond van de bank die woensdag 27 november plaatsvond in de kantine van voetbalclub RCL. "Waar klanten vroeger langs kwamen voor een overboeking of geldopname, kunnen klanten nu steeds meer bankzaken via internet of per telefoon regelen. Het aantal bezoekers aan ons kantoor aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp is teruggelopen", zo verklaarde hij het besluit tot de sluiting. Versnel benadrukte dat de Rabobank wel dichtbij de Leiderdorpse klanten wil blijven. Daarom zijn bankmedewerkers vanaf januari een ochtend per week aanwezig in De Ommedijk.