Angel Daleman.
Angel Daleman. Foto: PR

Angel naar Europese finale

shorttrack n Afgelopen weekend heeft Angel Daleman (foto) zich overtuigend geplaatst voor de Europa Cup finale shorttrack bij de junioren D. De finale vindt plaats in maart 2020 in Rusland.

Door de tweede StarClass wedstrijd in Lommel ook met overtuiging te winnen, is deelname aan de derde wedstrijd niet eens meer nodig. Op vrijdag won Angel met overmacht de 1000 meter, zaterdag de 500 meter en op zondag werd ze eerste op de 777 meter.

De StarClass Competitie is de internationale competitie voor junior shorttrackers in West-Europa.


Pietentraining bij Leython DC

Volleybal n Kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn welkom om woensdagmiddag 4 december mee te doen met de Pietentraining van volleybalvereniging Leython DC. Deze training voor vindt plaats van kwart voor 5 tot 6 uur in sporthal De Does aan het Amaliaplein in Leiderdorp. Deelname is gratis, vooraf opgeven is noodzakelijk. Dat kan via het aanmeldingsformulier op de website www.leythondc.nl.


BVL let op de kleintjes

basketbal n Basketball Vereniging Leiderdorp (BVL) wil ook de jongste jeugd bij de Bloemerd-club betrekken. Om leren gaan met de bal, wat speelse oefeningen en een leuke sfeer staan voorop. Jongens en meisjes tussen 5-7 jaar zijn welkom op de Peanut basketbaltraining in sporthal De Bloemerd op woensdag van 17.00 tot 18.30 uur, de jeugd van 8-10 jaar op vrijdag van 16.00 tot 17.30 uur. Voor meer informatie: kijk op de website bv-leiderdorp.nl of bel met Froukje op 06 26980057.