Afbeelding
Foto: PR

Kinderdisco in zwart en wit

Dansen n Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar kunnen lekker uit hun dak gaan tijdens de kinderdisco in gebouw Dwars op vrijdagavond 15 november.

Thema van de disco is 'Black and White' en als kledingadviers geldt: zwart met wit. De disco is van 19.00 tot 20.30 uur. De entree bedraagt € 2,50 per persoon, een consumptiekaart kost ook € 2,50. Gebouw Dwars ligt aan de Bloemerd 1C (naast sporthal De Bloemerd) in Leiderdorp.

De disco wordt georganiseerd door DJ dejord met medewerking van AVS Evenementen Service.

Vragen? Bel 06-20504338 of 06-51252126.


Poppentheater

kindervoorstelling n Poppentheater Koekla uit Edam komt zondagmiddag 17 november naar het Ons Huis gebouw in Zoeterwoude Dorp. Op het programma staat de voorstelling Aladdin.

De korte inhoud: Aladdin droomt ervan om prins te zijn. Op een dag klopt er een vreemde man aan, die beweert zijn oom te zijn. Hij zegt zijn wens te kunnen vervullen, als Aladdin een klusje voor hem opknapt. Hij neemt Aladdin mee op een vliegend tapijt naar een grot in de woestijn, op zoek naar de magische lamp. Dan komt de Djinn, de geest uit de lamp tevoorschijn. Hij laat Aladdin zien dat zijn oom de gemene tovenaar Djafar is, die wil trouwen met de prinses om zo de macht te grijpen. Samen smeden ze een plan om hem te stoppen.

Aladdin is een wondermooi sprookje uit Duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een eigentijds jasje. De ritmische muziek en het kleurrijke decor met animatie en vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De aanvang is 15.00 uur, kaartjes à 4 euro zijn vanaf 14.30 uur te koop aan de zaal.

De voorstelling wordt georganiseerd door Stichting Jeugdtheater WOUW. Meer informatie op www.wouwzoeterwoude.nl.


Klassieke muziek in Leythenrode

concert n Drie Spaanstalige muziekstudenten van het Koninklijk Conservatorium geven zaterdagmiddag 16 november een concert in de Pyramide, de recreatiezaal van het Leiderdorpse verpleeghuis Leythenrode aan de Hoogmadeseweg 55. Het trio speelt werken voor cello en viool. Het concert begint om 15.00 uur en eindigt om ca. 16.15 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan uitsluitend per mail: wvanpolanen@alrijne.nl.