Antiplanken-koortstheater

jongeren n Op 4 november is in Leiderdorp de aftrap van het Antiplankenkoortstheater, een project van Incluzio in samenwerking met jeugdtheaterschool Theaterplaats. Jongeren tussen de 14 en 18 jaar stappen letterlijk in de spotlight, om dat extra beetje zelfvertrouwen te krijgen.

Zeven maandagen achter elkaar is de groep tussen 18.30 en 19.30 uur te vinden in gebouw Dwars aan de Bloemerd 1c. Deelname aan het Antiplankenkoortstheater is gratis en er zijn nog plekken vrij. Aanmelden kan via jongerencoach Lise Huitema, tel. 06 83000260 of e-mail LHuitema@incluzio.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.incluzioleiderdorp.nl/antiplankenkoortstheater.


Visser 't Hooft Lyceum 100 jaar

reünie n Het Visser 't Hooft Lyceum in Leiden bereikt in 2019 de 100-jarige leeftijd. Een bijzonder moment, dat groots wordt gevierd. Op zaterdag 9 november organiseert de school in het huidige gebouw aan de Leidse Kagerstraat een grote reünie. Iedereen die les heeft gehad of gegeven op het Visser 't Hooft Lyceum is hierbij van harte welkom. Aanmelden kan via de website vhl.nl/leiden.

Ter ere van het jubileum verschijnt ook een prachtig gedenkboek over 100 jaar onderwijs: het Grote Visser Eeuwboek. Het is voor het symbolische bedrag van € 20,19 te koop tijdens de reünie en bij boekhandel De Kler.


Bridgen bij Zijlkwartier

kaarten n De bridgeclub van buurtvereniging Zijlkwartier speelt elke maandagmiddag van 13.00 uur tot ca. 16.30 uur in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. Nieuwe leden zijn welkom. Belangstellen kunnen vrijblijvend komen kijken op de maandagmiddag. Neem voor meer informatie contact op met An Duivenvoorden via tel. (071) 5893054 of e-mail gpduivenvoorden@casema.nl.