Afbeelding
Foto: PR

Halloween in de Vogelwijk

griezelen n Ook dit jaar wordt Halloween gevierd in de Leiderdorpse Vogelwijk en wel op zaterdag 2 november vanaf 18.00 uur. De organisatie heeft er nieuwe krachten bij gekregen die helpen om er weer iets moois van te maken.

Veel huizen zullen passend versierd zijn. Waar een pompoen of een lichtje/kaarsje voor het raam staat, zijn kinderen op 2 november tussen 18.00 en 21.00 uur welkom om aan te bellen voor een snoepje.

Bij kinderkleding winkel byDaans in winkelcentrum Winkelhof is er dit jaar de mogelijkheid om je vooraf aan de Halloweenviering te laten schminken. Leerlingen van dansschool De Rode Sneakerz zullen in de wijk zorgen voor griezelige dansen.


Klaverjassen (1)

kaartavond n Op zaterdag 26 oktober organiseert buurtvereniging Zijlkwartier in het buurthuis aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp een koppelklaverjas-avond. Aanvang 20.00 uur, kosten 3 euro per persoon. Er wordt in drie rondes gespeeld om mooie prijzen.

Wie wil komen kaarten maar geen kaartpartner heeft, moet vooraf even bellen naar Paul Overdijk (06-43469088). Hij probeert dan een match te maken met een speler die ook alleen is.


Klaverjassen (2)

Kaartmiddag n Marchingband Tamarco organiseert zondag 27 oktober een koppelklaverjasmiddag in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp.

Aanvang 14.00 uur. Inleggeld € 6.00 per koppel. Voor wie alleen is wordt een kaartmaatje gezocht.