Afbeelding
Foto:

AGENDA Filmhuis Leiderdorp

Zondag 13 oktober, 20.00 uur

COLETTE

Een jonge plattelandsvrouw trouwt met een beroemde literaire ondernemer rond de eeuwwisseling in Parijs. Op verzoek van haar man schrijft ze bestsellers die onder zijn naam gepubliceerd worden. Haar zelfvertrouwen groeit en haar werk beïnvloedt niet alleen haar leven en haar huwelijk, maar ook de wereld om haar heen.

Donderdag 17 oktober, 14.00 uur

BOHEMIAN RHAPSODY

Bohemian Rhapsody volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddy Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als 'We will rock you' en 'Radio Ga Ga'. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Plaats: Filmhuis Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Reserveren: info@filmhuisleiderdorp.nl.

Toegang € 7,50 (donateurs € 5,-). Betaling contant aan de zaal.


Gading zoekt hulp bij zwemactiviteit

Oproep n Het Leiderdorpse activiteitencentrum Gading zoekt vrijwilligers die willen meehelpen tijdens zwemuurtjes voor mensen met een beperking. De zwemuurtjes zijn op maandag, woensdag en vrijdag in zwembad De Does in Leiderdorp, van 10.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur.

Een aantal mensen heeft één op één begeleiding nodig. Doordat er nu te weinig vrijwilligers zijn, kunnen mensen die graag willen zwemmen niet altijd meedoen.

Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar sportgading@gemiva-svg.nl of bellen naar Charlotte Wittgen of Evelien Kieft via telefoonnummer (071) 589 11 00.


Tweedehands speelgoedbeurs

Verkoop n De vrijwilligers van het voormalige tweedehands speelgoedwinkeltje in De Sterrentuin organiseren zaterdagmiddag 9 november een speelgoedbeurs in gebouw Dwars aan de Bloemerd 1c in Leiderdorp.

Wie speelgoed wil inleveren voor de verkoop, kan contact opnemen met de organisatie via e-mail dekoning 123@casema.nl. Dan wordt een lijst toegestuurd met een klantnummer en instructie over hoe het speelgoed thuis van een prijs te voorzien. Van de verkoopprijs is 60 procent voor de inbrenger en 40 procent voor de organisatoren.

De inname van speelgoed, dat in perfecte staat moet zijn, is op vrijdag 8 november van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 9 november van 10.00 tot 12.00 uur. De verkoop is op 9 november van 13.00 tot 17.00 uur. Tussen 18.00 tot 19.00 uur kunnen inbrengers van speelgoed komen afrekenen en de niet verkochte spullen ophalen.