Spullen repareren

reparatie-experts n Woensdag 16 oktober vindt weer een Repair Café in Leiderdorp. Reparatie-experts staan dan weer klaar om iedereen te helpen bij het herstel van bijvoorbeeld elektrische apparaten, kleding, fietsen, meubels, speelgoed of servies. Ook voor reparaties aan rollators en rolstoelen kunt u hier terecht. Gereedschap en basismateriaal zijn aanwezig.

Het werk van Repair Café Leiderdorp is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Het Repair Café vindt plaats van half 2 tot half 4 bij Gading aan Griffioen 15 (ingang is achter de benzinepomp aan de Engelendaal).

Vrijwilligers gezocht

Het Repair Café is op zoek naar vrijwilligers. Het gaat dan om mensen die op de derde woensdagmiddag in de maand willen assisteren bij het repareren van kapotte spullen. Wie technisch, mechanisch of elektrisch onderlegd is of het leuk vindt om kapotte kleding te maken, is welkom in het vrijwilligersteam. Neem voor meer informatie contact op met A.C. Gading via tel. (071) 5410444 of e-mail naar Repaircafe.Repaircafe@gemiva-svg.nl.


Zwerfafval opruimen

straatjutters n Op vrijdag 11 oktober gaan de Straatjutters Leiderdorp weer op pad om zwerfafval op te ruimen. Verzamelpunt is dit keer La Place aan de Persant Snoepweg. Wie mee wil helpen, moet daar om 9.45 uur zijn, Voor alle materialen wordt gezorgd. Meer informatie: straatjuttersleiderdorp.jouwweb.nl/.


Klaverjassen

Kaarten n Marchingband Tamarco organiseert zondag 13 oktober een koppelklaverjasmiddag in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Aanvang 14.00 uur. Inleggeld € 6.00 per koppel. Voor wie alleen is wordt een kaartmaatje gezocht.