Najaarsmarkt op Burchtplein

burendag n Op zaterdag 28 september is de landelijke burendag. Bewonersvereniging De Leyhof organiseert dan van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige najaarsmarkt op het Burchtplein in het centrum van de Leiderdorpse wijk.

Op de markt zullen kraampjes staan van allerlei bedrijven en particulieren die zich willen presenteren aan het publiek. Natuurlijk is er thee, koffie en cake en zijn er heel veel buurtgenoten.

Na de opening door burgemeester Laila Driessen om 11.00 uur is er een spetterende dansshow te zien met aansluitend diverse workshops en presentaties. Kinderen mogen hun eigen gebakken en/of versierde koekjes uitdelen. Kijk op www.leyhof.org voor meer informatie.


Discussieavond sociaal domein

meepraten n De fractie van CDA Leiderdorp wil graag weten welke opvattingen er onder de bewoners van Leiderdorp leven over de huidige ontwikkelingen in het sociaal domein in hun gemeente. Daarom nodigt zij ook niet-leden uit voor de algemene vergadering op dinsdagavond 1 oktober.

Het sociaal domein omvat tal van onderwerpen, zoals de jeugdzorg, de schuldhulpverlening, ouderenzorg, eenzaamheid, dementie, etc. Iedereen die hierover wil meepraten, is op 1 oktober welkom in het clubhuis van Volkstuinvereniging De Bloemhof aan de De Bloemerd 2a in Leiderdorp. De discussie begint om ca. 20.30 uur.


Klaverjassen

Kaartmiddag n Marchingband Tamarco organiseert zondag 29 september een koppelklaverjasmiddag in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Aanvang 14.00 uur. Inleggeld 6 euro per koppel. Voor wie alleen komt, wordt een kaartmaatje gezocht.