Afbeelding
Foto: Johan Kranenburg

Lunchen aan Langste Tafel in Week tegen Eenzaamheid

ontmoeten n Winkelcentrum Winkelhof, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Things2Do organiseren op dinsdag 1 oktober de 'Langste Tafel' van Leiderdorp. Inwoners van Leiderdorp zijn van harte uitgenodigd om te gekomen genieten van een lekkere lunch en onderwijl andere Leiderdorpers te ontmoeten.

Van donderdag 27 september tot en met zaterdag 6 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Zaterdag 28 september is Burendag. Anderen ontmoeten kan natuurlijk altijd. Maar juist in deze periode worden allerlei activiteiten georganiseerd die het extra makkelijk maken om dit te doen. De 'Langste Tafel' van Leiderdorp is daar één van.
Alle Leiderdorpers mogen aanschuiven aan de lange tafels op het Hemaplein in Winkelhof. Tijdens de lunch is er live muziek. Wie liever niet alleen komt, kan altijd een kennis vragen om mee te gaan. Wellicht is dit een goede gelegenheid om een van uw buren uit te nodigen om samen iets gezelligs te doen. De wethouders van Leiderdorp schuiven ook aan. Bij vorige

Alle Leiderdorpers mogen aanschuiven

edities van de Leiderdorpse Langste Tafel konden de organisatoren steeds ruim boven de honderd gasten verwelkomen.

De lunch vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur. Mee-eten is gratis; de lunch wordt aangeboden door de Winkelhof winkeliers en verzorgd door vrijwilligers van Gemiva en Incluzio. Wel is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij de balie van Incluzio in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110G, via tel. (071) 5413536 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur) of via e-mail leiderdorp@incluzio.nl.