Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Jongerenactiviteiten

O.a. woensdag sport in de wijk bij Zijlkwartier en wijk Beukenschans, donderdag sport in de wijk op Hubrechtplein. Voor meer activiteiten/info: incluzioleiderdorp.nl onder thema: jongeren en talent.

Vr 20 sept: Kinderdisco in Dwars

Van 19.00 tot 20.30 uur is er disco voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Kosten € 2,50 entree en € 2,50 consumptiekaart. Van te voren aanmelden is niet nodig. Voor info lhuitema@incluzio.nl.

Coaching op Leefstijl

GLi CooL is een programma voor mensen met overgewicht. Naast voeding, bewegen en gedrag is er ook aandacht voor slaap & ontspanning, stress, vitaliteit en werk & privé balans. Voor meer informatie: carolien@waagcoach.nl.

Maandag: Taalclub

In de Hoeksteen kunnen vrouwen van 13.00 tot 14.30 uur de Nederlandse taal beter leren spreken. Er wordt er een onderwerp ingebracht met als doel om het daar in het Nederlands over te gaan hebben. Deelname gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie Floor van Egmond: fvegmond@incluzio.nl.

Maandag: Dagactief in Buurtactief 't Oude Dorp

Voor de senioren en hun mantelzorger die wat meer ondersteuning kunnen gebruiken. Voor meer info: Ella Koning 06-83148424 of Gwendolyn van der Ven 06-83097594.

Donderdag: Buurtkamer de Hoeksteen

Voor bewoners van de Schansen en Dreven; koffiedrinken, kaarten, spoelen, schaken of het Mahjong spel spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

Wilt u inwoners van Leiderdorp helpen?

We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het bijhouden van een tuintje, willen helpen met boodschappen doen, maar ook gezellig buiten een rondje wandelen met rolstoel. Voor meer info: Coby van der Plas, vrijwilligerscoördinator, cvdplas@incluzio.nl.

Algemene informatie Incluzio

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u iedere werkdag (9.00-17.00 uur) terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, van Diepeningenlaan 110, 2352 KA Leiderdorp. Tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website www.incluzioleiderdorp.nl.