Krant op vakantie

Het Leiderdorps Weekblad komt in de vakantieperiode uit volgens een zomerrooster. Dat betekent dat de krant volgende week, woensdag 21 augustus, niet verschijnt. Vanaf 28 augustus ligt het Leiderdorps Weekblad weer elke week in de bus.


Muziek in laatste week zomervakantie

MOL n De Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL) organiseert in de laatste week van de zomervakantie kennismakingslessen, workshops en een vertelconcert voor kinderen in de muziekschool aan de Berkenkade 7.

Het vertelconcert is maandag 26 augustus om 11.00 uur. Kinderen van 5 tot en met 7 jaar kunnen dan komen luisteren naar het muziekverhaal van de Beer en de Piano, natuurlijk met live pianomuziek.

Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 augustus zijn er verschillende 3-daagse workshops. Op drie ochtenden of middagen is het mogelijk op allerlei manieren muziek te maken. Voor kinderen die nog geen instrument spelen zijn er kennismakingslessen piano, viool, gitaar, blokfluit of harp. Wie wel al een instrument bespeelt kan bijvoorbeeld meespelen in harp- of blokfluitensemble of meedoen aan een workshop bandcoaching.

Kijk op www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl voor het hele programma en het inschrijfformulier.