Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Aangepaste openingstijden

Van ma t/m do kunt u voor al uw vragen terecht bij Incluzio in de Sterrentuin. Op vrijdag is de balie gesloten, maar zijn we wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Vr. 16 aug: Wandeling

Een mooie wandeling van ongeveer 16 km langs Nieuwe Hollandse Waterlinie bij Culemborg. Vertrek om 9.30 uur vanaf Leiden CS met de trein. Kosten: vervoerskosten en consumpties onderweg. Meer informatie corvanderaa@casema.nl

Vr. 23 aug: Fietstocht

Een mooie fietstocht met een koffie/lunchstop bij de Olmenhorst. Startlocatie: om 10.00 uur bij het fonteintje op de Laan van Berendrecht. Kosten: consumpties onderweg. Aanmelden: voor 19 aug. bij Incluzio in De Sterrentuin.

#JongLeiderdorp

Van 26 t/m 29 aug. organiseert Incluzio namens #JongLeiderdorp (gratis toegankelijke) activiteiten voor de jeugd in Leiderdorp. De activiteiten zijn te vinden op https://incluzioleiderdorp.nl/zomeractiviteiten-jongleiderdorp

Di. 27 aug: Bewegen@thepark

Lekker een uurtje bewegen in park De Houtkamp met de Rode Sneakerz. Om 9.30 uur verzamelen bij de kinderboerderij. Kosten € 7,50. Aanmelden bij Incluzio in De Sterrentuin.

Do. 29 aug: Advocaat maken

Sandra Dool van Oma Appels Lekkernijen geeft een workshop advocaat maken. Tijd/locatie: 14.00-16.00 uur in De Hoeksteen, Houtschans 107. Kosten: € 11,75 p/persoon incl. een potje zelfgemaakte advocaat van 325 ml (zelf glazen potje met schroefdeksel meenemen). Aanmelden: per duo voor 19 aug. aan de balie van Incluzio

Mantelzorgwaardering

Verleent u mantelzorg aan een inwoner uit Leiderdorp? Dan kunt u tot 15 oktober de mantelzorgwaardering aanvragen. Kijk voor de voorwaarden en het aanvraagformulier op www.incluzioleiderdorp.nl onder het thema mantelzorgondersteuning.

Algemene informatie Incluzio

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u iedere werkdag (9.00-17.00 uur, zie melding aangepaste openingstijden) terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp. T. (071) 413536, E. leiderdorp@incluzio.nl, W. www.incluzioleiderdorp.nl.