Appartementen Brittenstein nu in de verhuur

huisvesting n Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden voor de sociale huurappartementen die woningcorporatie Rijnhart Wonen bouwt op de plek van het vroegere seniorencomplex Brittenstein in Leiderdorp. Reageren (www.rijnhartwonen.nl) kan tot en met 18 augustus.

De appartementen komen in twee gebouwen, waarvan er één parallel staat aan de Brittenburg en de andere aan de Tollenaersingel. In totaal gaat het om 56 twee- en driekamer appartementen in de sociale huursector. Ze variëren in grootte van 50 tot 72 vierkante meter, de netto huurprijzen variëren van 589 tot 720 euro.

De appartementen zijn energiezuinig en gasloos; ze worden aangesloten op de stadsverwarming van de Nuon.


Straatjutters vrijdag op pad

zwerfafval n Op vrijdag 2 augustus gaan de Straatjutters Leiderdorp weer op pad om zwerfafval op te ruimen.

Ze verzamelen dit keer om 09.45 uur bij Van Alphenstaete op het Van Alphenplein.Helpers zijn meer dan welkom, voor alle materialen wordt gezorgd.

Kijk voor meer informatie op de website straatjuttersleiderdorp.jouwweb.nl.


Repair café slaat maand over

Vakantie n Wegens vakantietijd is er in de maand augustus geen repair café. Op woensdag 18 september kan iedereen weer terecht in activiteitencentrum Gading aan de Griffioen 15 in Leiderdorp. Experts staan dan, zoals iedere derde woensdag van de maand, klaar om kapotte spullen te repareren.