Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Aangepaste openingstijden

Van maandag t/m donderdag kunt u voor uw vragen terecht bij Incluzio in de Sterrentuin. Op vrijdag is de balie gesloten, maar zijn we wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Zomeractiviteiten

De flyer met de zomeractiviteiten is af te halen bij het gemeentehuis, de Blauwe Roos (Ommedijk), buurthuis 't Oude Dorp en bakkerij Klink & Englebert (allebei aan de Frederik. Hendriklaan), Holle Bolle Gijs en Hofplein (allebei in Winkelhof), de bibliotheek en Incluzio (allebei in De Sterrentuin).

Di. 6 aug: Weet u nog?

Voorwerpen van vroeger worden besproken en aan de hand van deze voorwerpen wordt een leuke quiz gespeeld. Locatie Splinterlaan 156. Tijd: 14.00 uur. Kosten € 1,50. Aanmelden via leiderdorp@incluzio.nl of bij Incluzio aan de balie.

Wo. 7 aug: inloopspreekuur in Dwars

In Dwarts aan de Bloemerd 1c zijn van 10.00 tot 12.00 uur drie medewerkers aanwezig voor vragen op verschillende gebieden. Het inloopspreekuur is voor statushouders en voor vragen op sociaal-juridisch- en financieel gebied. Op 14 en 21 augustus is er geen spreekuur.

Di. 13 aug: Lunchcafé

De vrijwilligers van het lunchcafé bereiden weer een heerlijke 3 gangen lunch voor u. Aanvang 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c). Kosten € 6,00. Aanmelden tot 9 aug. via Henka Brouwer, tel. (071) 5418595 (antwoordapparaat inspreken).

Do. 15 aug: Fietsclub

Een lange fietstocht (ca. 50km) staat op het programma. Start: Laan van Berendrecht (bij het fonteintje). Kosten: gratis (excl. consumpties) Aanmelden: Hans Meeboer, 06-55301547, hans@meeboer.nl.

Vr. 16 aug: Wandeling langs de Waterlinie bij Culemborg

Er wordt een mooie wandeling gemaakt langs Nieuwe Hollandse Waterlinie van ca. 16 km. We vertrekken om 9.30 uur vanaf Leiden CS met de trein. Kosten: vervoerskosten en consumpties onderweg, meer informatie corvanderaa@casema.nl.

Algemene informatie Incluzio

Voor vragen op het gebied van Wmo, welzijn en dienstverlening kunt u iedere werkdag (9-17 uur, zie melding aangepaste openingstijden) terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, van Diepeningenlaan 110 in Leiderdorp, tel. (071) 5413536, e-mail leiderdorp@incluzio.nl, website www.incluzioleiderdorp.nl.