Vier decennia Apotheek Boehmer

Jubileum n Vorige week dinsdag, 16 juli, was het precies veertig jaar geleden dat de Leiderdorpse Apotheek Boehmer de deuren opende.

De apotheek was toen nog tijdelijk gevestigd in het woonhuis Florijn 19, de staf bestond uit eigenares apotheker Guusta Huizer-Boehmer en twee apothekersassistenten. Die eerste dag werden er dertien recepten verzorgd.

Anno 2019 is Guusta Huizer met pensioen en zwaait Liane Bakker de scepter in de apotheek die al heel lang is gevestigd aan de Florijn 21. Zij wordt ondersteund door tweede apotheker Jacquelien Paardekooper, minimaal negen assistentes, een hulpmedewerker, een farmaceutisch manager en een bezorger.

Dit hele jaar is een feestelijk jaar voor de apotheek. Aan het eind van deze zomer blikken we met apothekers Guusta Huizer en Liane Bakker in deze krant uitgebreid terug op de afgelopen vier decennia.


Huisartsen-posten Rijnland heeft nieuw telefoonnummer

zorg n Vanaf heden zijn de Huisartsenposten Rijnland telefonisch bereikbaar via (088) 4274700 of via de website www.huisartsenpostenrijnland.nl.

Dit nummer is uitsluitend bedoeld voor spoedeisende huisartsgeneeskundige zorg buiten kantooruren op werkdagen tussen 17.00 en 08.00 uur, in het weekend en op feestdagen.

Twijfelt u of u direct een huisarts nodig heeft, raadpleeg dan de website www.huisartsenpostenrijnland.nl.

Voor medische klachten die niet dringend zijn, kunt u contact opnemen met uw eigen huisarts (of diens vervanger) op de eerstvolgende werkdag.