Krant op vakantie

Redactie n Het Leiderdorps Weekblad gaat ook dit jaar weer tweemaal een week op vakantie. Op woensdag 7 augustus en woensdag 21 augustus verschijnt er daarom geen krant. Volgende week vindt u ons nog gewoon op de deurmat.

Even op een rijtje:

Woensdag 31 juli: wel een krant;

Woensdag 7 augustus: geen krant;

Woensdag 14 augustus: wel een krant;

Woensdag 21 augustus: geen krant.

Vanaf 28 augustus weer wekelijks het Leiderdorps Weekblad in de bus.

Ook een (pers)bericht of foto insturen? Dat kan naar redactie@leiderdorpsweekblad.nl. Onze deadline is iedere maandag om 10.00 uur voor de eerstvolgende editie. Meer nieuws op www.leiderdorpsweekblad.nl.


Vrijwilligers in het zonnetje

vrijwilligersborrel n De eerste zaterdag van september, tijdens de Vriendenfeesten, organiseert Incluzio Leiderdorp een vrijwilligersborrel voor alle vrijwilligers die werkzaam zijn in Leiderdorp.

Op deze manier wil de welzijnsorganisatie de vele vrijwilligers in het dorp in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

De vrijwilligersborrel wordt gehouden op zaterdag 7 september van 16.00 tot 18.00 uur n de grote tent op het centrale veld in park De Houtkamp. Vrijwilligers die hierbij aanwezig willen zijn, kunnen zich inschrijven bij de balie van Incluzio in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110G. Wie is ingeschreven, kan 7 september tussen 11.00 en 17.00 uur bij de kraam van Incluzio Leiderdorp vier consumptiebonnen én een bon voor een gratis warme hap ophalen.

Incluzio hoopt heel veel vrijwilligers te kunnen inschrijven en op 7 september te begroeten bij de grote tent in De Houtkamp.