Yoga en Tai Chi bij de LVU

Zomeraanbieding n Wie eens kennis wil maken met ontspannen bewegen, kan deze zomer bij de Volksuniversiteit Leiderdorp terecht voor Yoga en Tai Chi. Maar ook 'vaste klanten' van Tai Chi of Yoga zijn van harte welkom. Zowel voor Yoga als voor Tai Chi heeft de LVU een speciale zomeraanbieding.

Op de maandagen 5 en 12 augustus van 10.00 tot 11.00 uur wordt in De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 een les Easy Hatha Yoga gegeven. Easy Hatha Yoga lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk. Rust en ontspanning staan centraal. Een goede keus voor iedereen die meer rust in het hoofd wil, vrijer wil ademen en meer vertrouwen wil in het eigen lichaam. De verschillende yogahoudingen zorgen voor balans in lichaam en geest. De lessen zijn gevarieerd en met veel persoonlijke aandacht. De kosten bedragen slechts € 7,50 per les, twee lessen voor € 13,50.

Tai Chi Moy is een zachte bewegingsvorm die het lichamelijk en geestelijk evenwicht bevordert. Het gaat om houdingen en bewegingen die soepel in elkaar overgaan, waardoor de beoefenaars hun eigen lichaam leren kennen en beheersen. Die grotere bewustwording zorgt voor de ontwikkeling van meer innerlijke kracht en mentale weerbaarheid. Het lichaam wordt ook soepeler, de spieren worden sterker en de circulatie verbetert. De oefeningen laten geblokkeerde levensenergie weer doorstromen. De voortdurende concentratie resulteert in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. De lessen worden gegeven op zaterdag 27 juli en op 3, 10, 24 en 31 augustus van 10.30 tot 11.30 uur. De LVU biedt deze lessen tegen speciale zomerse kennismakingsprijzen aan: slechts € 6 per les, vijf lessen voor € 27.

Het zomerprogramma van de LVU biedt een keur van leuke, interessante workshops en excursies. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.volksuniversiteitleiderdorp.nl, stuur een e-mail naar info@volksuniversiteitleiderdorp.nl, bel (071) 5411732 of kom langs op het LVU-bureau aan de Splinterlaan 156 in Leiderdorp (maandag t/m vrijdag, 9.30-12.00 uur).