Verkeerswethouder Willem Joosten (rechts vooraan) reikte het School op Seef label uit.   | Foto: J.P. Kranenburg
Verkeerswethouder Willem Joosten (rechts vooraan) reikte het School op Seef label uit. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: J.P. Kranenburg

Gomarusschool is School op Seef

ONDERWIJS n Ze maakten er een echt feestje van op de Leiderdorpse Gomarusschool. Op woensdag 10 juli om 12.00 uur reikte wethouder Willem Joosten hier het verkeersveiligheidslabel School op Seef uit.

School op Seef is het programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van de verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen op de basisschool. De kinderen worden in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot veilige weggebruiker (zie ook www.schoolopseef.nl). Basisscholen komen voor dit label in aanmerking als ze aan kunnen tonen dat ze structureel aandacht besteden aan verkeersveiligheid en verkeerseducatie.


Songs2Sing sluit jaar af met lekker, gezellig en muzikaal zomerfeest

koor n Songs2Sing heeft zondagmiddag 14 juli een succesvol jaar afgesloten met een lekker gezellig muzikaal feestje in de Gading in Leiderdorp. De eigen huisband trad op en de ingehuurde friettent voor de deur deed goede zaken.

Songs2Sing vierde dit jaar het vijftienjarig jubileum met een groots en drukbezocht concert in maart en ook het optreden in de Doeshaven begin juli was weer een feestje. Songs2Sing gaf als altijd een traditioneel kerstconcert in de Dorpskerk in Leiderdorp in december 2018.

In augustus begint het koor weer met repeteren en volgen enkele concerten op aanvraag: op zondagmiddag 1 september treedt het koor op in de feesttent op het Burghtplein in Wassenaar en op 24 november in het 'Huis van de buurt De Kooij'. Op 21 en 22 december staat het traditionele sfeervolle kerstconcert van Songs2Sing in de Dorpskerk van Leiderdorp gepland. Meer informatie: www.songs2sing.nl.

(Foto: PR)

Afbeelding