Gezamenlijk, én met het publiek, wordt als slotakkoord het gospellied 'Amen' gezongen. | Foto: J.P. Kranenburg
Gezamenlijk, én met het publiek, wordt als slotakkoord het gospellied 'Amen' gezongen. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: J.P.Kranenburg

Spetterend Doeshavenconcert

Evenement n Burgemeester Laila Driessen, de initiatiefnemer voor en stuwende kracht achter de Doeshavenconcerten, kan tevreden zijn. De vijfde editie, op vrijdagavond 5 juli, was weer een groot succes met een recordaantal van naar schatting duizend bezoekers.

Door: Nelleke Thissen

Kades, steigers en het terras van het havengebouw stonden vol. Ook de vele aangemeerde bootjes herbergden vele toeschouwers. Het publiek, genoot van een zeer gevarieerd programma en reageerde enthousiast op de diverse muziek- en dansoptredens. Het fraaie zomeravondweer completeerde de ingrediënten van het succesvolle evenement.

In het voorprogramma traden diverse jonge Leiderdorpse artiesten op. Jusana van Delft & Rasmus Bisschop, Jetske Breedeveld, Roos Remijn, Paul Maas en Rick Haneveld boden een breed scala aan muziekgenres. Vooral op de swingende nummers van 'rockabilly' coverband Shoot From the Hip kon het publiek op de wal en in de boten niet stil blijven zitten.

                Lees verder op P11