€ 5.000 van Druckerfonds voor uitbreiding natuurspeeltuin

Uitbreiding n De Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp heeft plannen voor een kleine uitbreiding van de speeltuin in park De Bloemerd. Van het Druckerfonds is inmiddels een toezegging voor 5.000 euro gekomen.

Omdat de speeltuin steeds meer wordt ontdekt en er steeds meer kinderen komen spelen, heeft het bestuur van de Stichting in overleg met de Stichting Nadja een plan bedacht om op 'het eilandje' meer speelmogelijkheden te plaatsen. Daarbij wordt gedacht aan een een evenwichtsparcours en stappalen. Voor kinderen met een beperking wordt het eiland meteen toegankelijker gemaakt en er komt ook een extra voelelement langs het ontdekpad. Het hele plan kost € 16.000. Zoveel geld heeft de Stichting niet in kas, maar er zijn fondsen die dit project misschien willen sponsoren. De eerste € 5.000 is dus al binnen!

Wie als bezoeker ook een duit in het zakje wilt doen, kan geld overmaken naar bank nr. NL68RABO013583126 op naam van de Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp. Het is ook mogelijk vaste donateur te worden. Vermeld dan naam, (e- mail) adres en het jaarlijkse donatiebedrag bij de overmaking.


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online:

www.leiderdorpsweekblad.nl