Afbeelding
Foto:

AGENDA Filmhuis Leiderdorp

Donderdag, 4 juli, 20.00 uur

RELATOS SALVAJES

De film vertelt zes korte verhalen, vol verrassende plotwendingen. Thematisch hebben de verhalen gemeen dat ze gaan over wraak, over hoe alledaagse mensen de controle kunnen verliezen als ze worden gedwarsboomd in hun leven.

Zondag, 14 juli, 20.00 uur

LA LA LAND

Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zetten en waarbij hun gekoesterde dromen dreigen verscheurd te worden.

Donderdag, 18 juli, 20.00 uur

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

The Grand Budapest Hotel vertelt het verhaal van een legendarische hotelmanager (Ralph Fiennes) van een beroemd Europees hotel. Tussen de oorlogen in raakt hij bevriend met een jonge medewerker (Tony Revolori) die zijn vertrouweling wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance.

Plaats: Filmhuis Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Reserveren: info@filmhuisleiderdorp.nl. Toegang € 7,50, donateurs €5,00. Betaling contant aan de zaal.


Fietser zwaar gewond na val over boomstam

Politie n Een 54 jarige man uit Hoogmade is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juni in het Leiderdorpse sport- en recreatiepark De Bloemerd zwaar gewond geraakt toen hij met zijn fiets viel na een botsing tegen een boomstam die over de weg lag.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor twee. De man was onderweg vanuit de Leyhof richting voetbalvereniging RCL. Volgens de politie is de boomstam moedwillig door onbekenden op de weg geplaatst. De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft bij zijn val vijf ribben en een sleutelbeen gebroken en een flinke hoofdwond opgelopen.

De politie heeft al enkele getuigen gesproken maar is op zoek naar mensen die mogelijk meer gezien hebben. Bovenstaande foto toont de boomstam waardoor de fietser ten val kwam. Wie informatie heeft, kan dat doorgeven aan de politie via tel. 0900-8844. Vermeld hierbij proces-nummer 2019170438.

Afbeelding