Afbeelding
Foto: PR

LEZERS SCHRIJVEN

De redactie ziet uw brieven met interesse tegemoet, maar behoudt zich het recht voor brieven taalkundig aan te passen, in te korten of niet te plaatsen. Brieven mogen maximaal 250 woorden bevatten. Ingezonden brieven worden alleen geplaatst met naam en adres. Plaatsing van een brief houdt geen instemming van de redactie met inhoud of strekking in.

Leiderdorp heeft al genoeg vertier

Hierbij wil ik reageren op het voornemen een openluchtpodium te realiseren in park de Houtkamp of langs de Laan van Berendrecht.

Hoe gaat dit eruit zien en wat gaan dit betekenen voor omwonenden? Herrie hebben we al genoeg van de Engelendaal. Er vinden een aantal malen per jaar activiteiten plaats in het park en wat mij betreft blijft het daarbij. Vertier genoeg en anders is er meer dan genoeg te doen in Leiden.

De Houtkamp op de kaart zetten als centrum van Leiderdorp? Leiderdorp heeft geen centrum, ik zou niet weten waar.

Conclusie, een onzinnig plan.

mevr. K. Plesman, Leiderdorp


GESLAAGD

De felicitatie voor Willemijn is vorige week uit de stapel gevallen en miste daardoor zijn plek op de geslaagden pagina. Bij deze alsnog.

Lieve Willemijn,

Van harte gefeliciteerd met je gymnasiumdiploma. We zijn supertrots op je!

Veel liefs,

papa en mama


Brandweer redt jonge meeuwen

dierenvrienden n Dinsdagmiddag 18 juni rond 17.00 uur heeft de brandweer enkele meeuwenkuikens gered door ze terug te zetten in hun nest op een dak aan de Griffioen in Leiderdorp.

De drie jonge meeuwen waren uit hun nest gevallen waarna zij niet meer zelfstandig terug konden komen. De brandweer werd ingezet om de kuikens te helpen. De ouders van de meeuwen waren niet overtuigd van de goede bedoelingen van de redders en bedankten de brandweer met meerdere aanvallen.
Ondanks het agressieve gedrag van de volwassen meeuwen zijn de kuikens uiteindelijk veilig terug geplaatst in hun nest.