NIEUWS OVER DE MIDZOMERLOOP

Vrijdagavond 5 juli wordt de twaalfde MidZomerLoop Leiderdorp gehouden. Een kleinschalige loop, bedoeld voor iedereen die op een gezellige en ongedwongen manier een persoonlijke prestatie wil leveren.

Verbeteringen

Bij elke editie van de MidZomerLoop Leiderdorp worden wel een paar verbeteringen doorgevoerd en in 2019 is dat niet anders.

Zo is er dit jaar een flinke wijziging in het parcours van de 10,3 km. Daarvoor is een nieuwe route bedacht via de Zijldijk naar de Boterhuispolder en via het 'Henk van Driel' pad en de Lakenvelderboerderij via de Leidseweg terug naar de Bloemerd.

De grootste verandering én verbetering is het gebruik van elektronica bij de tijdmeting. Chips voor alle deelnemers zorgen ervoor dat je de exacte tijd op het juiste moment te weten krijgt.

Ook aan het comfort en wat luxe is gedacht. Omdat we als gasten gebruik mogen maken van het mooie RCL-clubgebouw zijn er nu kleedkamers beschikbaar voor zowel de mannen als de vrouwen en is er ook douchegelegenheid. Tassen en persoonlijke eigendommen kunnen achtergelaten worden in een bewaakte ruimte. Mooier en beter kunnen we het niet maken, denken we.

Het inschrijven is nu nog gemakkelijker en eenvoudiger dan het al was. Op de avond zelf kan men zich natuurlijk nog aanmelden, maar inschrijven via onze website (www.midzomerloop-leiderdorp.nl) is ook simpeler gemaakt. Daarnaast zijn er diverse inschrijfadressen: Sport2000 in winkelcentrum Winkelhof, van Bemmelen Outdoor in Zoeterwoude, Incluzio in De Sterrentuin en de sportwinkel van de Roadrunnersclub in Leiden. Daar krijg je dan meteen je startnummer uitgereikt. Met dat startnummer haal je op de dag zelf bij de aanmeldbalie je persoonlijke chip op. Als je via de website ingeschreven hebt, krijg je je startnummer en chip in handen bij de aanmeldbalie. Voorinschrijvers mogen gratis deelnemen aan de barbecue.

Voor meer informatie en inschrijven:

www.midzomerloop-leiderdorp.nl