De clubkampioenen: Wilfred (l.) en Martin. | Foto: PR
De clubkampioenen: Wilfred (l.) en Martin. | Foto: PR Foto: PR

Spotvogels meten hun krachten

badminton n De leden van de Leiderdorps badmintonclub De Spotvogels maakten woensdag 12 juni tijdens het Karel van Winkeltoernooi uit wie de beste speler van de club is. Er werd gespeeld in twee sterkte poules (A en B). In beide poules was het tot op de laatste wedstrijd spannend. Maar uiteindelijk ging Wilfred (links op de foto) er in poule B met de winst van door en in poule A was het Martin (rechts op de foto) die met de titel aan de haal ging. Een eervolle vermelding was er voor Ans, die voor het tweede jaar achtereen nipt naar de tweede plaats werd verwezen in de B poule.

Kijk voor meer informatie over De Spotvogels op de website www.spotvogels.nl check de FaceBook pagina despotvogels. Langskomen bij een training kan ook, in sporthal De Bloemerd op woensdagen vanaf 20.00 uur en in sporthal de Does op maandagen vanaf 20.00 uur.


RCL JO11-3 wint thuistoernooi

voetbal n Het ochtendtoernooi voor de voetballers onder de 10 jaar werd zaterdag 15 juni nog afgelast vanwege hevige regenval. Gelukkig konden de spelers van de JO11 's middags wel spelen op het RCL thuistoernooi. Er werd gestreden in vier poules. RCL JO11-3 sleepte de eerste prijs weg door alle vier de wedstrijden te winnen. Met fraai voetbal voor de toeschouwers, waarbij in totaal veertien doelpunten vielen, werden MMO, Reeuwijk, Katwijk en een ander RCL-team verslagen. Op de foto Martijn (coach), Ian, Jesse, Diego, Floortje, Dennis, Bart (coach), Gijs, Justijn, Finn, Nikolass en Olaf (Foto: PR).


Zwemvierdaagse

Zwemmen n Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vindt de 44ste Leidse Zwemvierdaagse plaats in zwembaden De Zijl en De Vliet. Het is de bedoeling vier avonden een afstand van 500 meter per avond te zwemmen. In beide zwembaden kan gestart worden tussen 19.00 en 20.15 uur. Kosten voor deelname zijn 6,50 voor vier avonden. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.leidsezwemvierdaagse.nl.

Afbeelding