Extra cursus reanimatie en gebruik AED

EHBO n Wegens grote belangstelling voor de cursus reanimatie en gebruik AED die staat gepland voor zaterdag 25 mei, organiseert de EHBO-vereniging Leiderdorp een extra reanimatiecursus, en wel op zaterdagmorgen 15 juni van 9.30 tot 13.30 uur. Deze cursus wordt gegeven in de lesruimte van de Leiderdorpse brandweerkazerne aan de Simon Smitweg 11 (naast het gemeentehuis).

Deelnemers leren van ervaren instructeurs, in een ongedwongen sfeer, wat ze moeten doen als er iemand onwel wordt en neervalt. Doel is te leren reanimeren en de AED te gebruiken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

De cursus kost 40 euro per persoon, inclusief koffie/thee en een certificaat. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden deze cursus (voor wie aanvullend verzekerd is).

Bel voor meer informatie met voorzitter Divera Kapteijn van de EHBO-vereniging Leiderdorp via (071) 5891171 of 06 27173041. Aanmelden kan bij Renee Vink, ledenadministratie EHBO-vereniging, Splinterlaan 187, 2352SH in Leiderdorp, e-mail ehbo2017leiderdorp@outlook.com.


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online:

www.leiderdorpsweekblad.nl