Nieuw gospelkoor in Leiderdorp

zingen n Leiderdorp krijgt er een nieuw koor bij: een gospelkoor. Naast gospelmuziek wordt er een variatie aan muziekgenres gezongen, waaronder Opwekkingsliederen en populaire muziek.

Er hebben zich inmiddels zo'n twintig zangers en zangeressen aangemeld. De dirigente is Vika Aizenberg Melamed. Het koor zoekt nog een naam.

Wie zich wil aansluiten is van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te zingen. Er is geen leeftijdsgrens en alle zangstemmen zijn welkom. Het koor repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de Scheppingskerk. Vanaf 19.45 uur is er koffie en thee. De eerste repetitie is op woensdag 22 mei. Na acht avonden begint de zomerstop. Wie vragen heeft kan contact opnemen met buitelaar34@zonnet.nl.


Braderie bij Leythenrode

Kraampjes n Woensdag 22 mei zijn alle Leiderdorpers uitgenodigd voor de braderie rond Verpleeghuis Leythenrode aan de Hoogmadeseweg 156. Op het parkeerterrein van Leythenrode staan twintig kraampjes met onder meer tassen, sieraden, bloemen, condimenten en tal van kraampjes waar je lekker een hapje kunt eten. Kinderen kunnen gratis worden geschminkt tussen 13.30 en 15.30 uur. De braderie is van 10.00 tot 16.00 uur, de toegang is gratis.


Pak je koffer weken

actie n Het Leiderdorpse winkelcentrum Winkelhof organiseert vanaf maandag 20 mei in Winkelcentrum Winkelhof de 'Pak je koffer weken'. Tot en met zaterdag 8 juni maken klanten kans op mooie zomerse prijzen om zo de voorbereidingen voor de vakantie extra leuk te maken.

Tijdens deze weken ontvangt iedereen bij besteding van tenminste 10 euro een flyer met een unieke code. Die code geeft kans op zomerse prijzen van winkels in het winkelcentrum. Zo wordt er niet alleen zonnebrand, aftersun of een nieuwe zonnebril voor de stranddagen weggeven aan een gelukkige prijswinnaar, maar ook buitenspeelgoed voor op de camping, verkoelende prijzen voor in het zwembad, wandelkleding voor in de bergen en nog veel meer. Buiten deze leuke prijzen is er ook nog de hoofdprijs: een vakantie waardecheque.

In het winkelcentrum wordt een reuzenkoffer neergezet. Wie de leukste selfie samen met de reuzenkoffer op de Facebookpagina van winkelcentrum Winkelhof plaatst, maakt kans op een goed gevulde vakantiekoffer.

Op zaterdag 25 mei en zaterdag 8 juni zijn er twee stewardessen aanwezig om het vakantiegevoel nog een extra boost te geven. Zij helpen de bezoekers graag met het invoeren van hun unieke code, zodat winnaars meteen hun zonnige prijs kunnen ophalen.