Koffie-inloop

gezelschap n Ook op 5 mei is er een koffie-inloop voor iedereen die wat afleiding of gezelschap zoekt in een ongedwongen sfeer. De deelnemers zien elkaar van 11.00 tot 13.00 uur bij La Place aan de Persant Snoepweg 2 in Leiderdorp. Voor even of wat langer, net wat je wilt.

Na afloop, om 13.00 uur, wordt er wellicht gewandeld of gefietst, net waar animo voor is. Alleen meefietsen of -wandelen? Dan kan ook. Kom dan om 13.00 uur.

Op zondag 2 juni is de laatste koffie-inloop van dit seizoen.

Voor info: leiderdorpsamenuit@gmail.com


Lezing over Indonesiƫ

vrouwennetwerk n Op dinsdag 7 mei houdt Leiderdorper Bob Reidsma bij het Vrouwennetwerk Zijlkwartier de lezing 'Terug naar Indiƫ'. Het is een verslag van een reis naar zijn geboortegrond die hij in 2015 maakte met echtgenote en dochter. Aan de hand van oude foto's probeerden zij terug te vinden waar zij ooit in de vijftiger jaren hebben gewoond. Ook het huidige Indonesiƫ had hun grote aandacht: een modern Aziatisch land in volle ontwikkeling. De reis omvatte de eilanden Java, Sumatra en Billiton.

De lezing vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in wijkgebouw Zijlkwartier aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. De toegang voor niet-leden van het Vrouwennetwerk bedraagt 3 euro.