Eigenaresse Suzan Mulder van Touch of Beauty (2e van rechts) samen met skin professionals Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boers.
Eigenaresse Suzan Mulder van Touch of Beauty (2e van rechts) samen met skin professionals Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boers. Foto: PR

Informatiemiddag zonbescherming

beauty n De Leiderdorpse schoonheidssalon Touch of Beauty Skin Professionals organiseert op woensdag 8 mei van 13.00 tot 17.00 uur een informatiemiddag over bescherming van de huid tegen zonneschade.

Overmatige blootstelling aan de zon veroorzaakt huidschade en huidveroudering en geeft een groot risico op de ontwikkeling van huidkankercellen. Tijdens de informatiemiddag krijgen bezoekers tips en adviezen om hen te helpen veilig van de zon te genieten. Dat geldt ook voor mensen die al last hebben van huidschade, pigmentvlekken of zonne-allergie. Ook wordt desgewenst uitgelegd wat de beste zonbescherming is voor kinderen.

Touch of Beauty is alweer tien jaar gevestigd aan de Frederik Hendriklaan 34 (winkelcentrum Oranje Galerij). Eigenaresse Suzan Mulder en haar team gebruiken de producten en behandelingen van Clephar Dermatocosmetica. Op 8 mei zullen experts Jean-Paul Goosens en Robert Nelissen van Clephar Nederland en RJ Make-up aanwezig zijn om de bezoekers persoonlijk te adviseren. Wie zich opgeeft via e-mail info@touch-of-beauty.info (geef uw voorkeurstijd aan!) of tel. (071) 5425350 krijgt onder meer een een huidanalyse met UV huidscan en UV schadecheck ter waarde van € 39,95 en een RJ zomer make-up touch-up ter waarde van € 30,-.

Informatiemiddag zonbescherming

In Touch of Beauty werkt eigenaresse Suzan Mulder samen met skin professionals Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boers. De schoonheidssalon is alweer tien jaar gevestigd aan de Frederik Hendriklaan 34 (winkelcentrum Oranje Galerij).

Mulder en haar team gebruiken de producten en behandelingen van Clephar Dermatocosmetica. Op 8 mei zullen experts Jean-Paul Goosens en Robert Nelissen van Clephar Nederland en RJ Make-up aanwezig zijn om de bezoekers persoonlijk te adviseren. Wie zich opgeeft voor een persoonlijk beschermingsadvies krijgt een intakegesprek, een huidanalyse met UV huidscan en UV schadecheck ter waarde van € 39,95, een RJ zomer make-up touch-up ter waarde van 30 euro, een leuk gevulde goodiebag en voordeel op dicerse zon productpakkettenen programma's. Een plekje reserveren kan via e-mail info@touch-of-beauty.info of tel. (071) 5425350. Geef daarbij uw voorkeurstijd aan.