Johan van Marle werkt met een team van professionele koks. | Foto: PR
Johan van Marle werkt met een team van professionele koks. | Foto: PR Foto: PR

Lekker eten via Uitgekookt

n Vraag naar gezonde kant- en klaarmaaltijden neemt toe

vers n De afgelopen tijd zijn vooral de gezondere varianten van de kant en-klaarmaaltijden heel populair. Dit zijn maaltijden die met verse ingrediƫnten op een ambachtelijke manier worden bereid zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. "De consument wordt steeds bewuster als het op voeding aankomt", zegt Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt. "Verder zien we twee trends samenkomen. Enerzijds wil de consument steeds gezonder eten en anderzijds is het niet mogelijk om veel tijd in de keuken door te brengen om daadwerkelijk een gezonde maaltijd op tafel te zetten."

Van Marle ziet verschillende groepen consumenten maaltijden afnemen bij Uitgekookt. Dit zijn senioren die niet zelf meer kunnen koken maar bijvoorbeeld ook werkenden die onregelmatige uren draaien, laat thuis zijn of een eenpersoonshuishouden voeren.

De maaltijden hoeven alleen nog maar worden verwarmd in de oven of magnetron. "Met een team van professionele koks bereiden we met veel passie en deskundigheid elke week twintig verschillende gerechten met zowel Hollandse, Oosterse en Mediterrane invloeden", vertelt Johan van Marle. "Koken doen we op ambachtelijke wijze met verse en kwaliteitsproducten, dit proeft de consument gelijk."

"Onze bezorgers hebben altijd even tijd voor een gezellig praatje en dat is vooral voor onze oudere klanten erg prettig. Elke keer een bekend gezicht aan de deur." Om de groeiende vraag naar de gezonde maaltijden aan te kunnen is Uitgekookt verhuist naar een nieuw onderkomen. "Dit geeft ons de mogelijkheid om steeds meer mensen in Nederland blij te maken met een heerlijke maaltijd", sluit Johan van Marle af.

Bestellen kan via www.uitgekookt.nl of door te bellen naar (085) 040 60 65.


Geslaagde LOV-borrel bij Sport2000

ondernemers n Mede vanwege het 10- jarig bestaan van Sport2000 Leiderdorp had eigenaar Paul Catsburg zijn zaak in Winkelhof op woensdag 17 april omgebouwd tot netwerklocatie om gastheer te zijn van de maandelijkse netwerkborrel van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV).

Topscheidsrechter

Naast de LOV-leden had Catsburg ook eigen relaties uitgenodigd en een spreker in de vorm van topscheidsrechter Allard Lindhout. Deze gaf een interactieve presentatie over alles wat komt kijken bij het zijn van een topscheidsrechter, wat zeer in de smaak viel.

Catsburg was tevreden over de bijeenkomst. "Ik heb veel enthousiaste reacties gehad. Leuk om het eens anders dan anders te doen."


Benefiet bingo voor Hospice Issoria

steun n Uitvaartcentrum Casa Cara organiseert op vrijdagavond 3 mei een benefiet bingo voor het Leidse hospice Issoria. De toegang is gratis en elke vrijwillige bijdrage komt volledig ten goede aan het hospice.

Hospice Issoria biedt al jaren steun aan mensen die op korte termijn komen te overlijden en aan hun naasten. "We horen regelmatig van nabestaanden hoe fijn het verblijf in Issoria is geweest," vertelt Eke de Vries, directeur van Uitvaartcentrum Casa Cara. "We weten dat het hospice mede afhankelijk is van donaties en omdat we ons betrokken voelen bij hun goede werk, zijn we op het idee gekomen om hen te steunen door middel van een benefiet bingo."

Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom voor koffie en gebak. Vanaf 20.00 uur start de bingo met diverse rondes, leuke prijzen en als hoofdprijs een diner voor twee bij Brasserie Park, mogelijk gemaakt door de Brasserie Groep. De bingokaarten kosten 2 euro en de opbrengsten gaan volledig naar Hospice Issoria.

Graag vooraf aanmelden door te bellen met 06 - 4304 1134 of een e-mail te sturen naar eke.devries@yarden.nl.

Allard Lindhout tijdens zijn lezing. Vooraan 2e van rechts zit Paul Catsburg.