Afbeelding
Foto: pixabay

KAMPIOENEN


JA2 eerste Alecto veldkampioen

hockey n Het was even wennen aan het begin van het seizoen toen JA2 en JA3 werden samengevoegd. Maar het bleek een succesvolle mix: zaterdag 13 april werd het nieuwe JA2 de eerste Alecto kampioen op het veld. Na de klinkende overwinning (7-1) op Voorhout JA1, zijn de Leiderdorpers niet meer in te halen. Onder leiding van roulerende coaches van heren 7, ging de JA2 vanaf het begin van het seizoen aan de leiding in de poule. Alleen tegen Pijnacker werden punten gemorst (4-4), de rest van de teams werd overtuigend verslagen. De grote overwinning op Voorhout paste netjes in het rijtje. Na het eindsignaal werd de champagne (uiteraard 0%) ontkurkt, het publiek bedankt en het ererondje gemaakt. Het kampioensteam bestaat uit Sebastiaan Beekman, Lucas Meeldijk, Daniƫl Bergkamp, Thijs vd Meer, Jens Dikken, Max van Meijl, Jeroen Josemans, Luc Ravensbergen, Jens Juffermans, Julian de Roode, Jochem vd Kamp, Daan Sikam, Robbert-Jan de Koning, Noah vd Vliet, Jules Lapre, Joeri Willems en Koen Zeven.


Aquadraat DG 1 pakt titel

waterpolo n Door verlies van naaste concurrent Sassenheim, is het DG1 team van Aquadraat kampioen geworden in de 2de klasse A. Om de ploeg toch een 'echte' kampioenswedstrijd te geven was er op dinsdagavond 26 maart een wedstrijd georganiseerd tegen Alkemade. Na een wat zenuwachtige start waarin de ploeg van coaches Noa van Straaten en Timo Dreef op een 0-1 achterstand kwam, ging Aquadraat steeds beter spelen. Uiteindelijk werd Alkemade met grote cijfers verslagen en konden de spelers en speelsters de coaches het water in gooien om het kampioenschap te vieren. Weer terug op de kant ontvingen alle spelers en speelsters een oorkonde en bloemen en kreeg het team een cadeaubon om wat leuks mee te doen. Het kampioensteam bestaat uit Esmee Buter, Robin Verboom, Siemen vd. Weegen, Britt Buter, Mayra Lammers, Tycho Wouters, Wesley Vervark, Bram Ouwendijk en vaste invallers Mila Stankovic, Julynne Tonnon en Thom vd. Berg.


BVL begroet twee kampioenen

Basketbal n In het weekend van 13 en 14 april kon Basketbal Vereniging Leiderdorp haar eerste kampioenen begroeten. Op de foto de winnende high potentials X12-1, die na de winterstop geen wedstrijd verloren een daarmee terecht bovenaan eindigden. In de namiddag werden ook de dames V16 kampioen in hun klasse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding