The Cozy's. | Foto: PR
The Cozy's. | Foto: PR Foto: PR

Koningsklaverjas

Oranjefeesten n Buurtvereniging Zijlkwartier organiseert in samenwerking met de Oranjevereniging Leiderdorp op dinsdag 23 april de traditionele Koningsklaverjasavond.

Er wordt gespeeld om de Oranjebokaal en andere mooie prijzen op basis van verplicht gaan. Deze feestelijke speelavond, ter gelegenheid van de verjaardag van koning Willem-Alexander, is altijd bijzonder gezellig en er wordt beslist niet gespeeld met het spreekwoordelijke mes op tafel.

Naast klaverjassen is ook sjoelen mogelijk.

Aan het eind van de avond worden mooie prijzen verloot. Loten voor deze verloting zijn op de avond zelf te koop. Inschrijven vooraf is niet noodzakelijk, dat kan bij aanvang van de avond. Aanvang van de avond is 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.30 uur. De entreeprijs is € 3,00 p.p.

Het kaarten duurt tot ongeveer 23.00 uur, daarna is er nog gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten. Ook tijdens de pauzes is de bar open voor een hapje en drankje.


Laatste Muzikaal Tuynieren van dit seizoen

Muziek n Voor de laatste keer van het seizoen 2018-2019 is er zondag 21 april, Eerste Paasdag, Muzikaal Tuynieren in het Leiderdorpse café-restaurant De Hollandsche Tuyn. Dit keer staat het duo The Cozy's op het podium.

The Cozy's bestaat uit Sjaak en Leander uit Noordwijk. Ze zingen bekende en minderbekende covers uit vervlogen én nieuwe tijden en begeleiden zichzelf daarbij op de gitaar. Op het repertoire staan nummers van Simon & Garfunkel, The Beatles en Neil Young maar ook van Adele, Xavier Rudd, Nirvana, John Mayer en Pearl Jam. Ook het Nederlandstalig repertoire wordt niet vergeten met songs van Guus Meeuwis, Acda en de Munnik, Stef Bos en De Dijk.

Het optreden is van 16.00 tot 18.00 uur. Zoals gebruikelijk kan na afloop genoten worden van een smakelijke maaltijd voor € 12,50 per persoon. De dagschotel bestaat dit keer uit Thaise gele curry met kip, boontjes, rijst en kroepoek. Reserveren voor het eten via tel. (071) 5411464 is gewenst.

De zomerrust voor het Muzikaal Tuynieren duurt tot zondag 29 september. Dan start het nieuwe seizoen met een optreden van Helter Shelter. De Hollandsche Tuyn ligt aan de Hoofdstraat 24 . Meer info op www.dehollandschetuyn.nl of op Facebook.


Volg het Leiderdorps Weekblad ook online:

www.leiderdorpsweekblad.nl

Het Leiderdorps Weekblad is ook aanwezig op Twitter (@Leiderdorpwkbld) en Facebook.