Afbeelding
Foto:

AGENDA Filmhuis Leiderdorp

Donderdag 21 maart, 14.00 uur

OTEZ-MOI D'UN DOUTE

Als de 45-jarige weduwnaar Erwan ontdekt dat de man die hem opgevoed heeft niet zijn echte vader is, gaat hij op zoek naar zijn biologische vader. Zijn zoektocht brengt hem naar de zeventigjarige Joseph, een man die kort zijn moeder kende. Erwan valt voor zijn charme.

Donderdag 4 april, 20.00 uur

DISOBEDIENCE

Rachel Weisz en Rachel McAdams spelen dit spannende drama over een vrouw die terugkomt in een gemeenschap, die haar decennia eerder verbande wegens een verliefdheid op een jeugdvriendin. Eenmaal terug laait hun passie weer op.

Plaats: Filmhuis Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, Leiderdorp. Reserveren: info@filmhuisleiderdorp.nl. Toegang € 7,50, donateurs €5,00. Betaling contant aan de zaal.


Toverkids met Toverkous

Toneel n De kinderafdeling van de Leiderdorpse toneelvereniging Theater Toverlei speelt binnenkort vier toneelvoorstellingen met de naam 'Toverkous'. Een toneelstuk gebaseerd op de verhalen van Astrid Lindgren en de musical van Ivo de Wijs.

Pippi Langkous – een creatie van Astrid Lindgren- kan de hele wereld aan! Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika en haar aapje Meneer Nilsson zet ze de boel weer flink op stelten in Villa Kakelbont. En er is ze zelfs geen zee te hoog! De kinderen vliegen naar het eiland Taka Tuka waar Pippi's vader gevangen genomen wordt door gemene prinsesjes en een verwend prinsje. Maar kijk uit voor tante Pastellia, die haar hart heeft verloren aan kapitein Langkous. Zij en haar deftige dametjes willen Pippi opsluiten in het weeshuis!

Zaterdag 30 maart om 14.00 en 15.30 uur en zondag 7 april om 14.00 en 15.30 uur. Toegang: € 7,50 voor volwassenen en kinderen boven 12 jaar, € 6,00 voor kinderen onder 12 jaar. Reserveren: info@toverlei.nl of 06-27151335. Locatie: Theater Toverlei, Van Diepeningenlaan 110A, 2352KA Leiderdorp


Een scène uit Toverkous. | Foto: PR