Nieuws van Incluzio Leiderdorp

welzijn n Iedereen doet mee in onze samenleving.

Ook als dat betekent dat u af en toe een extra steuntje in de rug kunt gebruiken. Voor veel vragen op het gebied van welzijn, wonen, werk, gezondheid, schulden, mantelzorg en vluchtelingenwerk kunt u terecht bij Incluzio Leiderdorp.

Inloopspreekuur Geldzaken +
inloopspreekuur voor statushouders

Deze spreekuren vinden elke woensdag van 10-12u plaats in de Sterrentuin.

Sport
Heb je behoefte aan meer informatie of een beweegconsult? Neem dan contact op met een van de Incluzio vitaliteitscoaches voor een afspraak.

Do 21 maart: Presentatie
Belastingaangifte 2018

Incluzio organiseert een presentatie voor de Leiderdorpse inwoners over het invullen van de belastingaangifte 2018. De fiscale wijzigingen worden besproken alsmede de belangrijkste veranderingen voor 2019. De presentatie is zoals ook in de voorgaande jaren, vooral gericht op de ouderen. Koffie/thee tegen kleine vergoeding beschikbaar. Tijd: 10-12u. Locatie: Dwars (Bloemerd 1c).

Wij zijn op zoek naar jou!
Wanneer statushouders naar een woning verhuizen in Leiderdorp moet er veel geregeld worden. Dat is lastig als je de weg niet kent en de taal niet goed spreekt. De vrijwilligers die hier nodig zijn bieden ondersteuning op maat en handelen vraaggericht. Als dit aanspreekt, meld je dan aan via cvdplas@incluzio.nl

Wie doet er mee
met Huttenbouwen?

Incluzio is op zoek naar enthousiaste inwoners die met elkaar Huttenbouwen of andere activiteit willen organiseren in de zomervakantie voor kinderen in Leiderdorp. Incluzio wil graag samen met de inwoners van Leiderdorp ook dit jaar er weer een geweldig Huttenfeest van maken. Heb jij organisatietalent? Vind je het leuk om sponsoren te werven? Ben je creatief? Of vind je het leuk om dingen te regelen? Meld je dan aan via rvegmond@incluzio.nl.

Voor vragen op het gebied van WMO, welzijn en dienstverlening kunt u iedere werkdag (9-17u) terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, van Diepeningenlaan 110, 2352 KA Leiderdorp; tel: 071-5413536; via e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of de website: www.incluzioleiderdorp.nl