Afbeelding
Foto:

AGENDA Filmhuis Leiderdorp

Donderdag, 21 februari, 14.00 uur

ME BEFORE YOU

Louisa Clark woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder een duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige creatieve 26-jarige van baan naar baan. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld als ze weer switcht van baan.

Donderdag, 7 maart, 20.00 uur

DARKEST HOUR

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill meteen een van zijn zwaarste beproevingen doorstaan. Hij moet kiezen of hij met Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen.

Donderdag, 21 maart, 14.00 uur

OTEZ-MOI D'UN DOUTE

Als de 45-jarige weduwnaar Erwan per ongeluk ontdekt dat de man die hem opgevoed heeft, niet zijn echte vader is, gaat hij op zoek naar zijn biologische vader. Zijn zoektocht brengt hem naar de zeventigjarige Joseph, een man die kort zijn moeder kende. Erwan valt voor zijn charme.

Plaats: Filmhuis Leiderdorp, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, 2352 KA Leiderdorp. Reserveren via: info@filmhuisleiderdorp.nl. Toegang: 7,50 p.p., donateurs: 5,00. Betaling: contant aan de zaal.


Theatergroep Heldhaftig speelt de voorstelling ' Kerf de labjesrat'

theater n Stichting Jeugdtheater WOUW te Zoeterwoude, organiseert en presenteert zes professionele theatervoorstellingen per jaar, voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Op zondag 17 februari 2019 organiseert WOUW weer een kindervoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Een ratje en een man fietsen naar het bos: Kerf en zijn vader Frederick. In het bos bouwen zij een huisje, met een la-bo-rat-orium. Hier kweken ze zaadjes voor de mooiste bloemen en gedachten. Én ze maken Waarheidsdrank, althans dat proberen ze. Van buurman Boer hoort Kerf dat iedereen een moeder heeft. Maar waar is de moeder van Kerf dan? Frederick wil daar niks over zeggen. Is niks zeggen liegen? Of is dat gewoon niks zeggen?
Kerf bedenkt dat Frederick maar eens een slokje Waarheidsdrank moet nemen. En dan komt alles in een stroomversnelling…
De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Deze voorstelling is te zien in het Ons Huis gebouw, Kosterspad 3 in Zoeterwoude. Het begint om 15.00 uur en de entree is 4 euro per persoon. Er is geen voorverkoop, kaartjes kan je gewoon aan de deur kopen vanaf 14:30.
Het team van Wouw bestaat uit een groep van 8 vrijwilligers, Heleen, Renate, Saskia, Petra, Bart, Florence, Mea en Diana, die deze voorstellingen organiseren. De jeugdtheater voorstellingen zijn 6 keer per jaar te zien in het Ons Huis gebouw in Zoeterwoude. We houden bewust de entree laag omdat we dit zo laagdrempelig mogelijk willen kunnen verzorgen voor de kinderen uit Zoeterwoude en omstreken. Kijk voor meer informatie en de agenda op www.wouwzoeterwoude.nl. Wouw is ook te volgen op Facebook, https://www.facebook.com/wouwzoeterwoude

Afbeelding