Nieuws van Incluzio Leiderdorp

Meer specialistische ondersteuning?

We bieden onder andere mantelzorgondersteuning, de inzet van budgetmaatjes, maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen en jongeren- en ouderenwerk. Onze medewerkers denken actief met u mee. Blijkt dat er toch meer specialistische ondersteuning nodig is? Ook dan kunnen we u helpen. We staan voor u klaar bij het aanvragen van een Wmo-indicatie en wijzen u de weg naar de juiste instanties.

Incluzio wil dat vrijwilligerswerk goed past bij de persoon en daarom komt er altijd een persoonlijk gesprek.Hieronder enkele vacatures kort toegelicht.
Gezocht chauffeur voor fysiotherapie bezoek inwoner

Iedere woensdag tussen 11.30-12.30u breng jij een inwoner naar fysiotherapie waardoor de mantelzorger ondersteund wordt.

Wil jij de gastvrouw / heer zijn voor nieuwe bewoners van Leiderdorp?

Wanneer statushouders naar een woning verhuizen in Leiderdorp moet er een hoop geregeld worden. Dat is lastig als je de weg niet kent en de taal niet goed spreekt.
Alle vrijwilligers die wij zoeken bieden ondersteuning op maat en handelen vraaggericht. Interesse? Neem contact op Coby van der Plas, e-mail: cvdplas@incluzio.nl

Buurtkamer de Hoeksteen

Iedere donderdag voor bewoners van de Schansen en Dreven; koffiedrinken, kaarten, spoelen, schaken of het Mahjong spel spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10-12u.

Wo 27 feb: RCL Oldstars

De RCL Oldstars houden een open training voor alle geïnteresseerde 60- plussers. OldStars walking football is de nieuwste vorm van voetbal, georganiseerd door vv RCL en het Nationaal Ouderenfonds. Het is speciaal gericht op 60-plussers. Het programma van de open training begint om 10.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, iedereen van 60 jaar of ouder is van harte welkom. Meedoen hoeft niet maar mag wel! Voor meer info zie de website van Incluzio.

Algemene informatie over Incluzio

Voor vragen op het gebied van WMO, welzijn en dienstverlening kunt u iedere werkdag (9-17u) terecht bij Incluzio Leiderdorp, De Sterrentuin, van Diepeningenlaan 110, 2352 KA Leiderdorp; tel: 071-5413536; via e-mail: leiderdorp@incluzio.nl of www.incluzioleiderdorp.nl