Borrel ValentijnVerloren op Valentijnsdag

borrel n Op Valentijnsdag, donderdag 14 februari a.s., zijn alle weduwnaars en weduwen uit de wijde omgeving van harte welkom! Onder het genot van koffie, thee of iets sterkers, vieren we het leven. We proosten met elkaar, met onze eigen Valentijn in gedachten. Dit doen we in Brasserie Park, Van Diepeningenlaan 2 in Leiderdorp, van 20.00-23.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen de drankjes die je zelf nuttigt en je hoeft je niet van te voren op te geven. Bij de ingang word je begroet. Vooral de weduwnaars en weduwen die het moeilijk vinden ergens weer alleen naartoe te gaan, moedigen we aan gewoon te komen. Kom eens kijken, je bent vrij zo lang te blijven als je wilt. Als je naar Brasserie Park gaat, hou dan na het bruggetje rechts aan, dan kom je in de zaal waar de borrel gehouden wordt. We hebben dus een aparte ingang en borrelen niet in de Brasserie zelf. Voor info: leiderdorpsamenuit@gmail.com.


Knutselen

kids n Nog nooit een kiezelsteen laten veranderen in een lieveheersbeestje, een bijtje of een leuk gezichtje? Dan is dit je kans! Op woensdagmiddag 27 februari vindt weer de maandelijkse knutselactiviteit in de Winkelhof plaats, georganiseerd door cliënten van Gading. Kinderen kunnen dit keer bij ons een kiezelsteen beschilderen. Het resultaat mogen ze natuurlijk mee nemen. Alle kinderen zijn welkom tussen 14:00 uur en 15:45 uur op het Hemaplein. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De kinderen worden bij het knutselen ondersteund door mensen met een beperking.


Repair café

duurzaam n Woensdag 20 februari vindt weer een Repair Café plaats bij Gading aan Griffioen 15. Bij het Repair Café staan reparatie-experts klaar om iedereen te helpen bij het herstel van bijvoorbeeld elektrische apparaten, kleding, fietsen, meubels, speelgoed of servies. Ook voor reparaties aan rollators en rolstoelen kunt u hier terecht. Gereedschap en basismateriaal zijn aanwezig. Het werk van Repair Café Leiderdorp is gratis. Wie iets van zijn waardering wil uitdrukken, kan een vrijwillige bijdrage achterlaten in de pot op de ontvangsttafel. Het Repair Café vindt plaats van half 2 tot half 4. De ingang van Gading is achter de benzinepomp aan de Engelendaal.