Nieuws van Incluzio Leiderdorp

meedoen n Iedereen doet mee in onze samenleving. Ook als dat betekent dat u af en toe een extra steuntje in de rug kunt gebruiken. Voor veel vragen op het gebied van welzijn, wonen, werk, gezondheid, schulden, mantelzorg en vluchtelingenwerk kunt u terecht bij Incluzio Leiderdorp.

Do 14 febr: Inloopspreekuur in het Winkelhof

Van 10-12 uur zijn de seniorencoaches in het Winkelhof (bij het Hemaplein) om vragen te beantwoorden of voor een praatje. Er kunnen ook kaarten voor het koor worden opgehaald.

Za 16 febr: Koren zingen voor Ouderen

De Kasteelheeren vormen een mannenkoor met Kasteel Keukenhof als thuisbasis. Dankzij subsidie van Fonds 1818 zijn de toegangskaarten gratis. Aanvang 14.30-ca. 16.15 uur, Splinterlaan 156. Kosten: gratis, excl. consumpties. Aanmelden: vanaf 11 febr. zijn de kaarten verkrijgbaar bij Incluzio, Sterrentuin.

Inloopspreekuur Geldzaken

Het spreekuur vindt elke woensdag van 10-12 uur plaats in de Sterrentuin. Tijdens het inloopspreekuur beantwoordt de budgetcoach, Wouter Heuer, vragen over financiën en financiële problemen. Als zo'n kort gesprek onvoldoende blijkt, wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

Inloopspreekuur voor statushouders

Het spreekuur vindt elke woensdag van 10-12 uur plaats in de Sterrentuin. Tijdens het inloopspreekuur beantwoordt de activeringscoach, Floor van Egmond vragen. Als zo'n kort gesprek onvoldoende blijkt, wordt er een vervolgafspraak gemaakt.

Sport

We willen allemaal voldoende (blijven) bewegen om zo lang mogelijk gezond en fit te blijven, om sterker te worden en/of om gezellig iets met anderen te doen. Heb je behoefte aan meer informatie of een beweegconsult? Neem dan contact op met een van de Incluzio vitaliteitscoaches voor een afspraak.

Maaltijd verzorging Tafeltje Dekje zoekt vrijwilligers

Lijkt het je leuk om mee te helpen met de bezorging van de maaltijden en ben je op dinsdag of woensdagochtend beschikbaar? Dan maakt Incluzio Leiderdorp graag kennis met je. Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator Coby van der Plas; cvdplas@incluzio.nl tel: 06-27510084

Als u vragen heeft, kunt u langskomen of bellen met Incluzio Leiderdorp. Bezoekadres De Sterrentuin, van Diepeningenlaan 110; tel: 071-5413536; e-mail: leiderdorp@incluzio.nl; www.incluzioleiderdorp.nl