Nieuws van Incluzio

Incluzio Leiderdorp is van start!

We zijn een nieuwe naam voor een groot aantal bekende activiteiten in Leiderdorp. Wat er nieuw aan is, is dat we al die activiteiten nu onder één naam en onder één dak uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk en onderwijs. Ook hebben we medewerkers met een achtergrond in schuldhulpverlening, jongeren- en ouderenwerk, vluchtelingenwerk en mantelzorg. Daarnaast betrekken we tientallen vrijwilligers bij ons werk. En ondersteunen we inwoners die iets willen organiseren in hun eigen buurt.

Hiervoor kunt u bij ons terecht:

Meedoen - Beter de taal spreken en schrijven? Moeite om werk te vinden? Of graag wat meer sociale contacten?

Administratie en geld - Komt u niet altijd uit met uw geld aan het eind van de maand? Heeft u betalingsproblemen? Of dreigt er huisuitzetting?

Gezond leven en voelen - Een dierbare verloren, eenzaam of om een andere reden niet lekker in uw vel? Moeite om van drank en drugs af te blijven? Of toe aan een gezondere levensstijl?

Mantelzorgondersteuning - Uw handen vol aan de vrijwillige zorg voor een ander? Of de mantelzorg af en toe aan iemand anders overlaten?

Langer thuis wonen - Huishoudelijke hulp nodig zodat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen? Een aanpassing aan uw woning? Of een hulpmiddel?

Jongeren en talenten - Wil je graag aan de slag maar heb je geen diploma? Weten wat er voor jongeren te doen is in Leiderdorp?

Opvoeden en opgroeien - Heeft u vragen over uw opgroeiende kinderen? Heeft uw kind een lichamelijke of geestelijke beperking? Of gaat het op school niet zoals het hoort?

Veiligheid - Is het thuis niet veilig door misbruik of huiselijk geweld? Of heb je moeite om je veilig te voelen?

Algemene informatie Incluzio Leiderdorp

Locatie: De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Website: www.incluzioleiderdorp.nl.

Telefoon: (071) 5413536

E-mail: leiderdorp@incluzio.nl

Volgende week stellen we de sociaal werkers aan u voor. Zij vertellen wie ze zijn en wat ze doen.